-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Se talo

Ronnie, 28.04.2007 8:24
Katsottu 1462 kertaa

Tämä on todella vanha teksti, kirjoitettu varmaan kaksi vuotta sitten, uskoisin. _______________________________ Siinä talossa ei ollut asukkaita. Se kökötti tukevasti kivijalallaan pienen kukkulan laella, aavemaisena synkkää maisemaa vasten. Siinä oli kaksi kerrosta, ja katolla resuinen televisio-antenni. Sen ikkunat oli laudoitettu umpeen, samoin saranoiltaan roikkuva ovi. Sen katto vuosi pahimpien sateiden aikaan, ja lattia oli laho. Kyläläiset sanoivat, että siellä kummitteli. Siinä talossa ei siis ollut asukkaita. Tai olihan siellä; rottia, lepakoita ja hyönteisiä. Mutta ihmistä se talo ei ollut aikapäiviin nähnyt. Jossain kaukana ulvoi yksinäinen susi. Kuu mollotti taivaalla, se vanha kunnon juustokuu, odotellen, että joku sen söisi. Kukkulan laella, sen talon vieressä, oli jo aikaa sitten lehtensä pudottanut vaahtera. Sen oksat piirtyivät aavemaisina taivasta vasten, ja niissä riippui lepakoita.

Kommentit

Irishe, 14.11.2007 19:56

Suhteellisen hyvin kirjoitettu. Ottaen huomioon aikahaarukan. Loppu hiukan töksähtävä. Jää jotenkin odottamaan lisää. Tietämättä itsekään mitä odottaa. Myös se sanaa ja sen muotoja olisi voinut korvata erilaisilla lausemuodoilla. Hiukan tökkii lukea juttua joka on kirjoitettu tyyliin... se oli...siinä oli...se oli... se.... se... se... siinä...sen... Mutta kaiken kaikkiaan, kiva kirjoitelma.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net