-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Sormivärit

Butterfly, 26.09.2007 16:36
Katsottu 1101 kertaa

Taivaan värit ikuistin paperille, kuivuvan sormivärin päälle länttäsin kiiltokuvaenkelin, koristamaan taivasta kertomaan siitä kaipuusta joka sisälläni vallitsi, kun mietin sinua Lähdit meren kokemaan, seikkailulle, tuuliajolle Myrskyssä purjeet kuitenkin puhkeavat, ja ihminen on heikko. Siispä nyt minua enkelinä taivaasta katsot. Kertoiko kuva sinusta, minusta, vai kaikista? En osaa sanoa. Kuitenkin, menetys ja unohdus, on päivän sana Maalasin vielä pilven reunan, perhosen. Ja sinut piirsin kuvaan, hymy huulilla. Mua katselit sä nauraen. Vaikka taivaassa lensitkin nyt enkelin siivin, mä luotin yhteen asiaan. Tuulien tappamana, myrskyjen vahvistamana, vielä palaat.

Kommentit

Butterfly, 26.09.2007 16:43

Toivon paljon kommenttia. Etenkin negatiivistä, koska sitä saan usein liian vähän. <3 [jessus, miten usein tapaa kirjoittajan, joka toivoo kirjoituksistaan negatiivistä palautetta] Butterfly

endless, 04.12.2007 7:41

Hm.. mie tykkäsin etenkin tuosta ekasta säkeistöstä, vaikka tuo "länttäsin" häiritsee minua aivan suunnattomasti. Olen niitä ihmisiä, jotka rakastaa runoissa kirjakieltä, vaikken muuten sitä koskaan käytäkään. Viimeisessä säkeistössä nuo viimeiset säkeet jää mulle etenkin mieleen kyllä jostain syystä, mutten voi olla ajattelematta, miltä tämä näyttäisi kirjakielellä. Koska se (usko tai älä) usein kaunistaa runoa tietyllä tavalla. Joihinkin puhekieli sopii, tähän se ei sovi. Sellaiset virheet kuin; "Kuitenkin, menetys ja unohdus, on päivän sana" hyppii silmille, koska monikon yhteydessä ei voi sanoa on, vaan ovat. Koko lauseen pitäisi olla monikossa. Mutta jotta tähän ei tulisi vain urputusta, haluan sanoa, että ensimmäisen säkeistön sormivärivertaus kolahti minuun. [saanen muuten sanoa, että melkoi useinkin pyydetään nimenomaan negatiivista kommenttia, koska se on sitä kaikkein kehittävintä. Itse aina toivoisin perusteluja kommenteille, mutta ikävä kyllä niitä saa kamalan harvoin. Ilman perusteluja kommentti ei tunnu miltään, koska ei voi tietää, mistä on ja mistä ei ole pidetty, missä olisi parantamista jne.]

Butterfly, 04.12.2007 16:26

Kiitos kommentista.. <3

Gordoninsetteri, 11.04.2008 21:12

Ööm. Länttäsin -sana häiritsi myös minua. Butterfly, oon tuntenut sut monta vuotta, mutta toi ei näytä yhtään sun kirjoittamalta 0.o Siis ei sillä, että epäilisin, ettet ole kirjoittanut tuota itse, vaan että toi ei sovi sulle.

Butterfly, 12.04.2008 11:44

Kyllä olen sen ihan itse kirjoittanut, mutta pistin sen Länttäsin- sanan tuohon tuomaan semmosta aitoutta, kun muut on semmosta "keijukaishörhötystä", jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. Siis semmosta pilviliitoa suunnilleen. Länttäsin palauttaa sen takaisin maan pinnalle. Tuon runon siis.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net