-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Epäonnistunut.

mursuliini, 02.01.2008 22:52
Katsottu 1664 kertaa

"Luulin pystyväni, mutta.. Miksi? Yritin niin kovasti.." Tyttö oli polvillaan asflatilla, likaiset kasvot luotuna alas. Hän ratkesi juomaan. Puolitoista vuotta. Tytöllä oli jo uusi elämä ja uusia ystäviä. Elämä oli jopa kaunista. Tyttö oli jaksanut urheasti taistella. Moni kysyy, miksi hän edes aloitti. Hän ei taida itsekään tietää vastausta. Hänellä oli hyvä perhe. Läheiset välit sisaruksiin ja rakastavat vanhemmat. Kaikki kiinnostuneita toistensa elämistä. Vanhemmat luottivat lapsiin. Kun tyttö rikkoi vanhempien luottamuksen, hän ei voinut katsoa äidin surullisia silmiä. Ei halunnut nähdä niistä heijastuvaa kipua ja huolta. Pian tyttö vietiin pois. Hänen olisi kuulemma parempi muualla. Ei siellä parempi ollut, ennenkuin tyttö löysi Jumalan. Hän halusi todella muuttua. Uusia, todellisia ystäviä. Ihmisiä, jotka välittävät. Tytön oli hyvä olla. Ehkäpä liian hyvä. Tyttö tapasi vanhoja ystäviään. Muisti vanhan elämänsä. Halusi sen takaisin. Mutta hän oli vahva. Ensimmäisellä kerralla. Toinen kerta johtikin yksin jätettyyn tyttöön, jonka polvet ovat verillä ja meikit tuhrineet kauniit kasvot. Sataa. Tyttö itkee. "Miksi parantuminen on vaikeaa? Miksei voi vain sulkea haavoja ja jatkaa elämää?" Yksi virhe. Hetken heikkous riittää murskaamaan unelmat ja tekemään kovan työn ja vaikean muutoksen tyhjäksi. Tyttö ei halua nousta, sillä ei voi palata takaisin. Hän katuu, mutta ei saa tekoaan tekemättömäksi, vaikka kuinka tahtoisi. Enää ei uskalla kohdata uusia ystäviäkään. Niitä, jotka eivät jätä yksin, vaan pysyvät vierellä. Ei halua pettää heitä. Elämä valuu tyhjiin. Enää ei ole mitään. Tyttö nousee, jättää mustat korkokenkänsä tielle. Ei pysty kävelemään niillä. Tyttö kävelee läheiselle sillalle. Katsoo alhaalla olevaa junarataa. Kyynelet vierivät poskia pitkin. Jos vain voisi.. Tyttö ei uskalla. Hän kääntyy ja kävelee pois. Pian hän kuitenkin pysähtyy, tunnustelee kaulassaan olevaa ristiä. Käsi puristuu nyrkkiin. Tyttö repäisee hopeisen korun kaulastaan ja viskaa pois. "Anteeksi."

Kommentit

-z-, 05.01.2008 0:47

idea on hyvä, tarina myös, mutta tuo pisteiden sirottelu vähän häiritsee lukemista..

Nemesis, 14.01.2008 9:44

hienosti kirjoitettu, hieman liiika tehty jakoa:)

miksuh, 14.02.2008 17:39

Minun mielestä tosi hyvä teksti. "Liiat" pisteet ja "liiat" jaot eivät häirinneet minua vaan sopivat mielestäni tosi hyvin tähän tekstiin. Tosi hyvä :)

Veronica94, 09.03.2008 16:00

erittäin hyvä teksti, mikään ei häirinnyt lukemista :)

Cloverfield, 03.04.2008 14:53

mikää ei häiritse lukemista, ei. välit oli kivoja ja helpotti lukunopeutta. aihe vaan oli tylsä ku korppu.

minävaa, 04.11.2009 14:34

oli hyvä novelli ja kosketti mua tosi paljon. Hyvin kirjotettu.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net