-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Aamulla se eniten satuttaa

karhut, 19.01.2008 8:16
Katsottu 1422 kertaa

Ei se satuta, jos minulla pilailet. Haluat vain huomiota ja olla juttujen aloittaja, siihen aiheeksi kelpaan minäkin. Ei se silloinkaan satuta, jos lapsesi vierailevat meillä. Olet ylpeä lapsistasi, näet kuinka sinusta välitetään ja aina he muistavat sinua. Mutta aamun hiljaisuudessa se satuttaa, kun istun puoli viideltä kahvipöydän ääressä. Eronneen miehen toiveita, hiljaisessa aamussa mietitty. Kuudentoista vuoden kuilu, vie lapsia minusta kauemmas. En isänä ole enää olemassa, vuosien saatossa tulivat uudet isät. Minä katosin vuosien kuilun taakse, olen kai enää utuinen muisto. Aamulla se eniten satuttaa, kun lapseni ei ole enää lapsiani. Ne hetket jotka menetin heidän kanssaan, ne raastavat syvältä sisuksiani. Se ajatus etteivät lapset minua muista, se pistää kipeästi sieluuni. >

Kommentit

African wife, 02.07.2010 9:30

Koskettava runo. Tulee mieleen oma isäni jolla ei ole mahdollisuutta nähdä kahta siskopuoltani kun heidän äitinsä niin on kieltänyt.

sirpa, 24.07.2011 18:00

Hieno, tosi hieno runo,joka koskettaa!

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net