-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Bleeding Love [osa 6]

sinikeiju, 22.02.2008 14:54
Katsottu 1598 kertaa

Jäi tähän: Aamulla: Mä olin menny Joonalle yöks, ja mä olin heränny sitä ennen. -Huomenta mä kailotin!! -Alicia, o nyt pliis hiljaa.... -En!! -Pliis, mun päätä särkee ihan vitusti. -Ok, mä sanoin ja menin alakertaan... Tein mulle ja Joonalle aamupalan johon kuulu i, tuoremehua, leipää, munia ja mansikoita kermavaahdolla. Vein sen Joonan huoneeseen ja laskin tarjottimen pöydälle. Menin makaamaan Joonan viereen ja pussasin tätä poskelle. Joona heräsi. -Tein sulle aamupalan, jos maistuu? -Joo, Joona sano ja rupes syömään. -Eksä ota mitään? Joona kysy. -En, ei maistu, sanoin -Ok, ei oo pakko, mut ainakin yhtä mansikkaa sun on maistettava, Joona sano ja tunki mansikan mun suuhun. -Ei, en mä haluu!! huusin ja nauroin samaan aikaan. -Ota yks, jooko? -Ok, mut yks vaa...sanoin ja otin yhden mansikan ja tungin sen suuhuni ja söin sen. -Noni syöty!! -Haha, luuletko et pääset noin helpolla? -Joo-oh... sanoin ja nousin ylös -Mun täytyy lähtee kotiin ettei äiti huolestu, sanoin ja lähdin kotiin. Kotona: -Moi! -Missä ssinä olet ollut, melkein hälytin poliisin paikalle kun sinua ei kuulunut!! -Sori, mut mä olin yhis bileissä ja sen jälkeen menin Joonalle yöks. -Juu juu, mutta olet kotiarestissa viikon ja et saa viikkorahaa!! Tiedät miltä tuntuu olla ilman rahaa, äiti pauhasi ja meni huoneestani ulos. -Voi vittu! huusin ja makasin sängylläni. Puhelimeni soi. -Alicia puhelimessa -Moi, voiks tulla puistoo mun ja muitten jengiläisten kaa? Joona kysy -En, sori -Miks?? -Sain kottarii... -Aa, voi harmi, mut pärjäile ja nähää koulus, Joona sano ja sulki puhelimen. Viikko kulu, ja minä ja Joona ei oltu puhuttu toisillemme, en kyllä tiedä miksi. Ihan kuin hän olisi vältellyt mua. -Joona moi! mä huusin mut Joona ei vastannu -Vitun urpo, mä luulin et meist ois voinu tulla jotain!Miks mä meninkään luottaa suhun?!? Et sä musta oikeesti välitä, sä vaan haluut loukkaa mua!!! Huusin ja Joona laski kätensä mun suun eteen. -Ei, en mä haluu sua loukata, mä rakastan sua. -Mäkin rakastan sua, mä sanoin ja suutelin Joonaa. Jatkuuko?? <3

Kommentit

tyttö vaan, 22.02.2008 15:39

jatka.tosi hyvä

rriikka, 23.02.2008 18:32

koska teet jatkoo? aattelin vaa ku sillon tuun tätä lukee:D

Janttu, 16.02.2009 10:40

ÄLÄ JATKA LAPSI RAKAS! Kirjoitusvirheitä oli enemmän kuin laki sallii, ja tarina täyttyi miltei pelkistä vuorosanoista. Juoni.. mikä se oli?

ponifani, 21.04.2011 16:22

Aivan paras! Kaikki osat on tosi hyvii =)

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net