-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Ehkä ei huomista tulekaan...

Veronica94, 06.03.2008 20:37
Katsottu 1326 kertaa

Ehkä ei huomista tulekaan Ehkä ei huomista tulekaan, jos sanot:"Tää ei toimikaan. Oot paljon parempi ilman mua ja vaikka kaipaamaan jään sua, on silti parempi näin..." Ehkä ei huomista tulekaan, jos olen paikallani vaan. Seison kunnes jalat puutuu, antaa tuulen puhaltaa. Ajatukset ulapalla, nyt kun oot toisella maalla. Ja sydämen sirpaleet, maton alla... Kun itsesyytökset mut valtaa, en vaan pysty oivaltaa, ehkä me oltiin vaan jotain, jotain ohimenevää. Mut silti jotain mistä syvä arpi sydämiimme jää. En voi menneisyyttä muuttaa, vaikka haluaisinkin, mietin meitä aina silloin kun itken yöllä yksin... Ehkä ei huomista tulekaan, jos haavemaailmaan vajoan. Monta kuukautta on mennyt, mut silti sua rakastan. Ja vihaan päivää jolloin jätit minut yksin itkemään, en tiedä kuinka kauan mietin miten sain sut lähtemään. Elän menneisyydessä, enkä voi nähdä tulevaa, kun ilman sua, ei ole muakaan. Ehkä ei huomista tulekaan, kun ikirouta valtaa maan. Katson alas kalliolta, enkä tiedä ollenkaan. Näenkö sua enää koskaan, sillä jos mä näkisin, ois sulla selässäsi siivet enkelin. kun koko elämä on tuskaa eikä mitään tehdä voi, on pakko hypätä ja unohtaa, kun joutsenlaulu soi...

Kommentit

Pilve, 17.03.2009 17:54

Tämä oli ensimmäinen lukemani lyriikka. Kiitos sinun, alan nyt lukea lyriikoita, sillä huomasin ( ainakin sinun tekstistäsi ), että se on mukavan lyhyttä ja runolliseen suuntautuvaa luettavaa. Kaunista tekstiä sinulla. :)

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net