-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Jääprinsessa (Yksosanen)

sinikeiju, 07.03.2008 14:37
Katsottu 1332 kertaa

Istuin penkillä odottamassa vuoroani. Katselin kun muut tytöt tekivät spiraaleja ja pyörähdyksiä. Minua jännitti. -Jenni! kuului valmentajan huuto Lähdin luistelemaan, ja muut katsoivat. Nyt olisi tehtävä parastaan. Luistelin ympäri kenttää ja tein spiraalin. HYppäsin ilmaan ja kaikki taputtivat. Valmentaja tuli luokseni ja kertoi minulle, että pääsisin SM-kilpailuihin. Olin onnellinen. Juoksin kotiin ja aloin suunnitella pukuani. Se olisi vaaleansininen ja siinä olisi paljetteja. Kisa-aamu koitti ja olin tietysti onnellinen. Puin puvun päälleni ja menin isän autoon. Ajoimme kohti kisa paikkaa. Kun saavuimme perille menin suoraan pukukoppiin ja kävin vessassa. Oli minun vuoroni ja luistelin areenalle, olin juuri tekemässä hyppyä kunnes tasapainoni petti. Kaaduin maahan ja taitoin jalkani. Se murtui. Lääkäri kertoi että en enää voisi luistella. Olin surullinen, ja pettynyt. Minut vietiin lääkäriin ja sain kipsin jalkaani. Jouduin kävelemään kepeillä jonkin aikaa. Isä vei minut kotiin. Kotona minä menin huoneeseeni ja otin kilpapuvun pois. Pistin sen riippumaan henkariin kaappiini. Puin päälleni yöpuvun ja menin nukkumaan. Nukahdin ja näin unta että olisin häikäistyttänyt kaikki katsomossa olijat ja tuomarit. Uneksin olevani jääprinsessa, ja tiesin että joku päivä olisinkin.... Loppu... Mitä piditte?

Kommentit

Veronica94, 09.03.2008 14:56

Hyvä tarina, mutta aika töksähtelevää luettavaa...

Irishe, 16.03.2008 19:04

Yhdessä kohdassa huomasin, että piste puuttuu. Tosisessa kohdassa lauseen aloitti kaksi isoakirjainta, mutta se on vain sivuseikka. Ideana ihan ok. Olet jälleen koettanut saada lyhyeen tekstiin mahtumaan liian paljoa asiaa. Töksähtävä kerronta ei oikein sopinut tekstiisi. Minä en ainakaan saanut oikein otetta. Kokonaisuutena kuitenkin mukava tarina.

Cloverfield, 21.01.2009 16:36

tää on ku tiivistelmä jostain pitkästä stoorista. menit helpomman kautta ja jätit kertomatta mitään olennaista sen sijaan että olisit kertonut miten paljon töitä tyttö teki päästäkseen sm-tasoon, ja miten paljon tunteet velloivat tietyissä kohdissa.

LYDI, 01.02.2009 14:32

Olisin itse kaivannut enemmän kuvailua. Tässä kaikki vain tapahtui. Tarina olisi varmasti ollut oikein mukava, jos sen kirjoittamiseen olisi laitettu enemmän ja aikaa, yrittämättä tiivistää sitä muutamaan kappaleeseen.

luokallas oon, 21.05.2009 18:48

sä oot iha sika hyvä :)

ponifani, 21.04.2011 16:30

Huono... ;(

mini391, 23.09.2014 9:26

Mäkin haluisin tehä tarina mut en voi koska mä oon rakastunu näytelmäkerhon yhteen poikaan. Ja mä en osaa tehä käyttäjä nimee tai mitään täällä ja silti kirjota tietokoneella tarinaaa. TÄMÄN KOMMENTIN KIRJOITI KÄNNYL. P.S. Mää tykkäsin mutta tee kakkoneen.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net