-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Taivas....

sinikeiju, 26.03.2008 15:10
Katsottu 1174 kertaa

Mä oon ihan tavallinen nuori, ja mun nimi on Netta. Hengaan yleensä mun frendejen kanssa ihan ihme paikoissa. Mul on ruskeet hiukset joissa on vaaleita raitoja. Ja kaiken lisäksi mul on vihreet silmät. Oli kesä ja me käveltii kohti vanhaa hylättyä puistoa. Penkeillä istu 5 poikaa, mut me ei välitetty vaan istuttiin niitten viereiselle penkille ja jatkettiin juttujamme. Yks poika sano moi, mut me ei välitetty siitä. Sit se poika nous ylös ja tuli meijän eteen. -Moi, onks teil joku kuulovamma tai jotain? se kysy -Ei oo, mä sanoin ja huomasin ku se poika istu mun viereen. -Moi mun nimi on Rami, Rami sano -Mä oon Netta, mä sanoin -Ja meit ei kiinnosta sun tai teijän seura, tokaisin aika tylysti ja se poika meni istumaan sille toiselle penkille. Huomasin et sen Ramin kaverit lähti ja Rami jäi siihen kattoo taivasta. Sit munkin kaverit lähti. Mäkin aloin kattoa taivasta. Kunnes sanoin: -Sori mä en tarkottanu sitä mitä mä äsken sanoin, et mua kyl kiinnostaa sun seura, sanoin hiukan nolona -No sepä mukavaa, Rami sanoin ja tuli istumaan mun viereen. Me katsottiin yhdessä taivasta, kunnes katsoimme toisiamme. En tiedä miksi, mutta mä punastuin. -Sä näytät söpöltä ku sä punastut, Rami sano yhtäkkiä. Mä katoin Ramia silmiin ja Rami katsoi mua. Kumpikin hymyili. Hän otti minua kädestä kiinni ja vei minut eräälle kalliolle. Edessämme avartui kaunis merimaisema ja aurinko joka oli laskemassa. Pidimme yhä toisiamme kädestä kiinni. -Täällä on tosi kaunista, sanoin -Niin on, Rami sanoin -Mutta ei yhtä kaunista kuin sinä, Rami jatkoi Mua alko hymyilyttää, ja Ramikin rupesi hymyilemään. Katsoimme toisiimme ja tunsin kuinka Rami kumartui kohti mua. Sitten huulemme kohtasivat. Tunsin onnea, ja aivan kuin lentäisin. Rakastuimme toisiimme ja olimme koko kesän yhdessä erottamattomina. Mutta kun saapui syksy tiemme erosivat. Ei olisi enää Ramia ja minua, olisi vain Rami, ja sitten olisi vain minä. Välillä ajattelen meitä mutta mennyt on mennyttä... Ehkä me vielä joskus näemme, ja jos emme näe, niin näemme taivaassa... Tämä kesä oli elämäni ihanin... Tää nyt oli tämmönen näin :)

Kommentit

Veronica94, 29.03.2008 19:41

Aika hieno :) Lisää tämmösiä :)

Irishe, 30.03.2008 12:27

Ei ollut minun mieleeni. Ideana aivan hyvä. Kliseinen. Tarkoituksesi on ollut luoda lyhyt novelli. Sinäänsä olet onnistunut siinä hyvin. Mutta täytyy sanoa, että tästä puuttui se jokin. Jokseenkin irrallinen kokonaisuus. Ei toimi. Minun mielestäni. Mutta tämä on vain minun mielipiteeni. Opettele myös vuorosanojen rakennetta. Pisteiden paikat kohdalleen ja niin eteen päin, ja hyvä tulee :)

Dreamer, 28.01.2009 16:31

Kuin pikkutytön imelä päiväuni. Sitäkö se ehkäpä onkin? Toimii suurinpiirtein yhdeksänvuotiaille tytöille joilla on tarve löytää joku kundi vaikkeivät siitä vielä mitään tajua. Ja sitten vielä että näin kökkö juoni ei oikeastaan ole viihdyttävä. Vaan tylsä. Kuin joutuisi kuuntelemaan sukulaisen lomareissusta Töölöön.

ponifani, 06.05.2011 15:48

Hyvä, mut Bleeding loven kaikki osat oli parhaimpii... :)

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net