-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Viet mua

Riinuska91, 04.04.2008 20:45
Katsottu 1230 kertaa

Kuljin koulun käytävää pitkin enkun luokkaa kohti. Kaverini odottivatkin minua luokan edessä. Päälläni oli mustat pilli farkut, musta toppi ja siniset adidas superstarit. Muuten olin ihan tavallisen näköinen, mulla oli silmälasit, blondit hiukset jotka oli alta värjätty ruskeeks ja ylettyivät olkapäitteni ylite. Vilkutin heille kun kävelin heitä kohti. Oli maanantai aamu ja olin ollut kotona koko viikonlopun tai no poikaystäväni Tuomas oli kanssani. Tulin kavereitteni Anniinan ja Miljan luokse. -Moi! sanoin heille hymy huulilla. -Oho, mikäs noin hymyilyittää? tais mennä viikonloppu putkeen, Anniina sano mulle ja iski silmää perään. Hymyilin entistä leveämmin. Silä olihan se mennyt putkeen. Olin viettänyt koko viikonlopun Tuomaksen kanssa. Me olimme menneet yhteen viikko sitten. Ja vaikka olimme olleet vasta viikon yhdessä olimme vierailleet toistemme luonna jo aikasemminkin. -Joo, meni ihan putkeen, sanoin heille ja iskin silmää päälle. -No mitäs te teitte viikonloppuna? kysyin heiltä. He katsoivat toisiaan sit mun ja näyttivät hapanta naamaa. -Ilmeistänne päätellen viikonloppu ei mennyt putkeen, sanoin heille. He nyökkäsivät mulle. -Kerrotaan sit tunnin jälkeen, Milja sano mulle. Nyökkäsin heille ja syveinnyin omiin ajatuksiinii kunnes tunsin kädet lantiolla. Sen jälkeen tunsin kuinka Tuomas laittoi huulensa kaulaani ja suuteli. Käännyin häneen päin ja suutelin suulle. -Huomenta kulta, hän sanoi mulle suudelman keskeltä. Irrotin huuleni hänen huulista. Katsoin hänen sinisiä silmiään. Ne olivat ihanan näköiset. Tuomas oli mua vaan muutaman sentin pitempi. Itse olin 163 ja hän oli 167. -Huomenta sullekin, sanoin hänelle ja halasin häntä lujaa. Hän halasi minua takaisin ja kuulin muutaman meijän luokkalaisen pojan vislaavan meille. Että ysi luokkalaiset pojat osaakin olla välillä niin lapsellisia. -Tuut sä meille tänään? Tuomas kysy multa kun halasin häntä. Mietin vähän ennen kuin vastasin hänelle. -Voin mä tulla, sanoin hänelle ja katsoin hänen sinisiään silmiään. Hän hymyili mulle ja anto pusun nenän päähän. -Riina, opettaja tulee, Milja sano mulle. Päästin Tuomaksen halauksesta ja otin hänen kädestä kiinni ja kävelimme käsi kädessä enkun luokkan ovea kohti. Opettaja aukaisi oven ja me menimme sisälle.

Kommentit

Riinuska91, 04.04.2008 22:25

Jatkuuko? kommenttia saa laittaa tulemaan:D

Granny, 08.04.2008 10:24

jatka :)

Cloverfield, 21.04.2008 13:03

siis, tuomas sai rasiaa viikon seurustelun jälkeen? noh... nää on näitä kamppiteinejä. ihan ok, ei tästä mitenkää paha miäli tullu. voisit panostaa vähä kyl

Irishe, 27.04.2008 9:58

Aika sisällötön teksi. Varsinki tässä vaiheessa. Mutta. Ei mitään pahaa sanottavaa, eikä oikein mitään hyvääkään sanottavaa. Keskeneräistä työtä on niin vaikea arvostella.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net