-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Apua, olen noita!

Gordoninsetteri, 11.04.2008 18:53
Katsottu 1457 kertaa

Apua, olen noita! -tarinan päähenkilä on 12 vuotias Sara Hallavaara, joka .... Luku 1 -Miten ihanan näköinen talo! äiti ihasteli uutta taloamme, johonka olimme muuttaneet. -Ainakin ulkoa päin, tiuskaisin, ja aloin pikkuveljeni kanssa kantaa laatikoita huoneisiin. -Tää on mun huone! pikkuveljeni Mikko kiljahti. -Mä varasin tän ekana! karrjuin Mikolle, ja laskin laatikon lattialle. Mikko - ärsyttävä pikkuveljeni laski myös pienen laatikkonsa alas, ja sanoi ärsyttävästi: -Saimpa ihanan huoneen, harmi vaan, että sulla on toi huone tän vieressä, ja se on komeron kokoinen! -Ei nyt ihan komeron kokoinen, mahtuuhan sinne nyt sänky ja jotakin muuta, huokasin, ja vein laatikkoni 'komeron kokoiseen huoneeseen'. Vanhempani Margareeta ja Pekko alkoivat heti sisustaa keittiötä. Astuin pieneen huoneeseeni, ja tajusin sen todellakin olevan melko pieni. Kuten muissakin huoneissa, oli tässäkin huoneessa pari uuden näköistä huonekalua. -Vau mikä sänky, sanoin ihastuksissani. Lattiassa ei ollut kiittämisen varaa: se näytti vanhalle. Vartin kuluttua vanhempani toivat huoneeseeni lipaston, ja maton. Aloin itsekkin sisustaa enemmän huonettani, ja pian se näytti kotoisalle. Talomme sijaitsi niin sanotussa käpykylässä, siellä oli harvakseen asukkaita. Olimme tutustuneet kylään jo hiukan aikaisemmin muuttoamme. Koulu oli parin kilometrin päässä. Naapureina olivat kaksi perhettä. Toiset olivat sukunimeltään Männistöjä, ja toiset Rantakallioita. Muuta en heistä tietänyt. Se kävi ilmi, kun näin tullessani heidän postilaatikkonsa.

Kommentit

Butterfly, 13.04.2008 10:19

Mukava aloitus, tosin odotan lisää kuvailuja, ja henkilöistä tietoja. Ja yksi kohta särähti hieman korvaan = Lattiassa ei ollut kiittämisen varaa: se näytti vanhalle. Tuo vanhalle-sana kuulostaa hieman omituiselta, sen voisi taivuttaa muotoon vanhalta. Näin ollen tuo pätkä olisi tällainen: Lattiassa ei ollut kiittämisen varaa: se näytti vanhalta. Lisää vaan tekstiä, hiukkasen pidempiä lukuja, ja sitten on hyvä. Odotan innolla jatkoa <3

arya, 25.04.2008 19:23

jatkoo jos sais,ei oikein päässy perille

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net