-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Factory 11 - teaser [K16]

Cloverfield, 21.04.2008 8:57
Katsottu 2557 kertaa

Tämä on siis vain hyvin lyhyt osa paljon pidempää tarinaa jota en täällä julkaise. Kirjoitettu 15.02.2006. Ikäraja merkitty koska jotku joskus valitti että on ajoittain kuvottava. _________________________________________________________ Nousin rivakasti seisomaan penkiltäni tönäisten samalla valkoisena hohtavan pöydän kumoon. Käännyin ikkunapeiliin päin ja iskin sitä kolmesti vasemmalla nyrkilläni niin, että kummastakin kädestäni murtui pikkurilli. Toinen pikkurilli tietenkin murtui nk. "teknisten vikojen" vuoksi. Katselin hetken pikkurillejäni ja repäisin ne sitten irti ja heitin päin ikkunapeiliä. Lyhyt, vaaleanruskea tukkani heijastui hohtavan valkealta seinältä ja se ärsytti aina. Syytä siihen minulla ei ole. En vain pidä siitä näystä. Katsoin peilikuvaani ikkunapeilistä. Tekoiho oli hiukan halkeillut huulen vierestä mutta puristin halkeamat yhteen. Huomasin jälleen kuinka kummankin silmäni vaaleansininen iiris vilkkui. Vain musta pisten sen keskellä oli normaali. En tosin nähnyt kunnolla. Puristin luomeni kiinni jotta välkkyminen loppuisi mutta kun avasin ne, huomasin kummankin iiriksen kadonneen kokonaan. Oli vain musta piste keskellä silmää. Tämä oli nähty jo aiemmin ja tiesin miten saisin ne takaisin näkyviin. hetken seistyäni käännyin pois peilin luota ja nostin kaatuneen pöydän joka lojui pienen valkoisen huoneeni reunassa. Istuin pöydän kulman eteen lattialle. Hetken minua puistatti tämän teon ajatus mutta se oli tehtävä. Näkisin muuten vain todella rosoisesti kaiken. Tiesin ettei tämä satu koska minulle ei saatu tuntoaisteja. Avasin luomeni kunnolla sormilla avustaen ja tähtäsin katseellani pöydän kulmaan. Nojasin hiukan taaksepäin. Laskin kolmeen ja heilahdin nopealla vauhdilla eteenpäin silmämunan kilahtaen pöydän kulmaan. Päässäni kuului pienen pientä särisevää ääntä ja toistin tämän saman liikkeen toiselle silmälle. Nousin ylös ja katsoin peiliin. Iirikset oli jälleen näkyvissä ja näin taas hiukan selvemmin. Noin viisi minuuttia myöhemmin riisuin valkeat housuni mutta jätin mustat bokserit, valkoisen t-paidan ja pakollisen tunnushuivin päälleni. Käänsin pöydän ylösalaisin ja asetuin pöydän pohjalla olevan patjan päälle "sikiö"asentoon. Yksi tehtaan päivä oli kohta täynnä. Se sama vanha puoli tuntia kestävä päivä. Onnistuneilla tehtaan "ihmisillä" se on tunnin pituinen ja meillä viallisilla se kestää puolituntia. Olemme arveluttavia käytökseltämme heidän sanojensa mukaan ja he heittävät meidät tälläisiin huoneisiin. Huoneen katosta ilmestyi ohut mutta pitkä johto joka asettui ohimossani ihon alla piilevään liittimeen kiinni lataamaan minua. Yksi päivä oli jälleen ohi. Tähän tulee muutos. ____________________________________________________ Kirjoittanut Cloverfield © 2008

Kommentit

rufen, 06.08.2008 17:47

Todella mielenkiintoista! Haluaisin ehdottomasti lukea lisää. Nuo "kuvottavat" kohdat on todella hyvin kirjoitettu, sillä niissä esitetään asia niin normaalina, että minuakin melkein kuvotti.

Mmo, 15.09.2008 14:03

Milloin uutta??

Pilve, 20.05.2009 21:41

en ole oikein koskaan innostunut robottijutuista, ja tämäkin vaikutti aika ''mielenkiintoiselta'' , ja kuvattovat kohdat olivat kuvottavia siihen saakka kunnes ''ihminen'' paljastui ?robotiksi?

sienna, 13.06.2009 17:06

sairas juttu

Cloverfield, 13.06.2009 23:08

jeah

starstand, 12.01.2010 21:38

En lukenu koko osaa mutta toi pikkurilli juttu on aikas karmiva.

Ronnie, 08.05.2010 22:09

Mielenkiintoista. Sanalla sanoen mielenkiintoista. Paikoin sanajärjestys on hieman hullunkurinen, sen muuttaminen voisi tuoda tekstille lisää sujuvuutta ja vähentää "amatöörimäisyyttä". ... Jos koskaan julkaiset tämän kokonaisena, minä taatusti luen.

Pain, 12.08.2010 2:55

En saanut irti tätä luvattua kuvottavuutta. Ja robotti juttu vähän pilasi tätä stooria. Muuten luettavan arvoinen!

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net