-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Tulennieliä

mary jane, 30.07.2003 0:00
Katsottu 1692 kertaa

joo,olen tämän tarinan kertoja ja ehdoton silmin näkijä tästä erikoisesta miehestä. hänen nimensä oli Rusina Ron Röpö joo minä olin silloin vasta kuusitoista vuotias kun Röpö saapui kuvioihin hän oli hyvin ihastuttava nuori mies jolla olivat kuparinväriset silnät. Sinä iltana oli Juhanuksen suurimmat juhlat minun elämässäni ja olin innoissani kin juoksin kojujen ohi ystäväni Lilin kanssa no joo sitten se tapahtui pysähdyin kuin seinäään erän lavan edessä jossa mies huin lohikäärme syöksyi tulta . Niin ja sitten hänen polttava katsensa kiersi väkijoukkoa ja pysähtyivät minuun, en voinut edes hengittää kun olin aivan jäykkä joo ja sitten Röpö hymyili minulle valkosilla hampailla jotka muistuttiva jonkun kauhuleffan Drakilan hampailta, no ei ihan mutta kuitenkin. Yöllä kahen aikaan tämä sitten tuli rupattelemaan ja huomasin tällä olevan jonkillaista outoa murretta puhessaan enkä sitte kovin välittänyt siitä että olin heikkona murteisiin vaan pyhälsin miehen sylin ja pamautin pusun tämään huulille jotka maisruivat sytytysaineille. mies oli aluksi hämillään mutta sittten hän nosti minut syliinsä ja nakkasi avoautoonsa ja lähti kaahamaa kauheata vautia . kysyin eyyä mitä tämä aikoi mutta Rusina Ron Röpö vain nauroi ."eikö tämä mielytä sinua keijuseni" Mies oli kysynyt minulta ja minä sanoin sille että tämä hiljentäisi sitä kirottua vauhtia. Röpö totteli hän ajoi tien reunaan ja sanoi että olen kerta kaikkiaan viehäyyävä joo, joo sehän oli nyt kuultu mutta minä sanoin että hän oli hullu ja etttä tämä pättyy pian putkaan ellei opi. No sitten mies kävi näyttämässä oman kodinsa ja joka oli liian kallisarvoinen Tulenieliälle se talo kuuluisi pikeminkin kreiville kuin hänelle mutta joo siellä me olimme jaolen vieläkin mutta nyt olen naimisissa tuon hullun Miehen kanssa. THE END

Kommentit

samoaja97, 12.06.2010 0:33

Tämä kuulostaa siltä kuin joku olisi tilittänyt elämänkertansa yhteen hengenvetoon.. Mutta omalla tavallaan aika..Jännä?

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net