-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Itsemurhakirje II

India, 01.08.2008 20:03
Katsottu 2883 kertaa

Todellisuuteni on täynnä hetkiä, jotka täyttyvät sillä mitättömyydellä mitä minä olen ja monesti olen valmis pirstoutumaan täysin, ei kukaan osaa korjata vioittunutta sielua, eikä kenenkään tarvitse kokea jo useasti itkettyjä kyyneleitä Jokaisella hengenvedolla on oma tarinansa, joista minun kohdallani suurin osa kertoo katumuksen tähden vuodatetusta verestä ja ansaitusta yksinäisyydestä, tukahduttavasta pimeydestä Kirkassilmäinen ja viaton lapsi hautautuu tahattomasti pelon ja riittämättömyyden alle, eikä yksikään auttava käsi yletä häneen Te tunnette ihmisen, joka ei enää osaa olla rohkea, mutta jolle te olette koko maailma

Kommentit

Kristmas, 03.08.2008 16:13

Koskettavaa tekstiä! :'o

Irishe, 18.08.2008 18:18

India. Täytyy sanoa, jotta sait minut koukkuusi. Kirjoitat todella hienoja ja koskettavia runoja. Ei mitään tusina tavaraa, vaan jotain aivan uutta. Teet runoissasi tarkkoja havaintoja. Annat miettimisen aihetta mutta silti annat kysymyksiin vastaukset. Tämäkin runo. Mitä tästä nyt voisi sanoa? Kerrassaan loistava tuotos. Todella koskettava ja hyvin rakennettu.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net