-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Vessassa käynti

Dashywood, 16.08.2008 20:34
Katsottu 1380 kertaa

Avaan oven ja vedän nopeasti housut kinttuun. Istun pöntölle ja parin sekunin kulttua kuulen "PLÖTS" äänen. Huokaisen helpotuksesta, kunnes tunnen vatsakivun. Pusken ja tunnen kainaloideni kostuvan. Pian kuulen jälleen "PLÖTS" äänen, ja polttavaa kipua takapuolessani. Huokaisen ja valitan hiljaa mielessä kipuani. En haluaisi kivun takia, mutta pusken uudestaan. Kipu on tällä kertaa polttavampaa. "Mitä olen oikein syönnyt?", mietin hiljaa itsekseni. Vatsakivun laannuttua melkein kokonaan nousen ylös, revin vessapaperia ja pyyhin itseni. Ulosteen oksettava haju tunkeutuu nenääni. Yritän pidättää hengitystä, kunnes lopulta olen saannut itseni pyyhittyä. Kiskon housut ylös, vedän vessan ja laitan hajustetta. Häivyn vessasta ja menen keittiöön. Otan pöydällä olevan omenan, haukkaan, tunnen taas, että olisi tarve päästä vessaan. Ei, ei jaksa taas koko samaa rumbaa uudestaan. Menen tietokoneelle ja yritän keskittyä johonkin muuhun, kun polttavaan kipuun vatsassa.

Kommentit

Irishe, 17.08.2008 10:56

Kiitos. Jostakin syystä minun täytyi vain saada se siihen. Se takin ottaminen. Ja katoaminen. En tiedä. Minusta se sopi siihen hyvin. Mietin sitäkin kuinka tarkasti kuvaan henkilöä joka on kuollut. tekstini aiheena oli kuitenkin menettämisen tuska. Siksi en nähnyt tarpeelliseksi kertoa henkilöiden taustoja. Täytyy sanoa tästä sinun tekstistäsi, jotta erinlainen. Olin odottanut jotain aivan erilaista otsikolta Vessassa käynti. Odotin jonkinlaista dokumenttia tai jotain vastaavaa. Mutta en mitään tällaista. Mutta positiivinen yllätys. Asiaa voi ajatella näköjään näinkin.

LYDI, 14.03.2009 17:31

Mh, mielenkiintoista. En olekaan koskaan ennen lukenut mitään vastaavaa.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net