-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Ville <3

heiduska87, 23.08.2008 3:56
Katsottu 1301 kertaa

Kävin haudallasi eilen, laitoin sinulle kynttilän ja ikävääni itkin. Minulle tuli niin paha mieli. Mietin niitö hyviä päiviä kun vielä luonamme olit... Vaikka emme niin läheisissä väleissä koulussa olleet, nytten sen vasta ymmärrän että tärkeä olit kuitenkin. Mietin vielä tänä päivänäkin että miksi, miksi luotamme pois lähdit, lähdit liian aikaisin. Ikävöin sinua niin kamalasti.

Kommentit

Irishe, 25.08.2008 17:03

Kirjoitusvirheet. "Mietin niitö hyviä päiviä..." Varmaan pitäisi olla ö:n ä? Tämä oli outo. Jotenkin kamalan ristiriitainen. Ja murteen käyttö. Jäi jotenkin orpo olo ilmauksesta "nytten". Ainut murre sana koko runossa. Jotenkin ysinäisenä se sillä oli, eikä oikein sopinut runoosi. Ja otsikko. Ei. Ei. Ei. Ja Ei. Ei, isolla E:llä. Älä käytä otsikoissa sydämiä, tai mitään muuta vastaavaa. Chat ja messenger-tyyliset tunteen ilmaukset eivät kuulu otsikoihin, eivätkä runoihin yleensäkään. Ei oikeastaan mihinkään muualle kuin chat ja messenger alueille. Tietyissä tapauksissa niitä voi käyttää muuallakin. Mutta jos rehellisiä olleen niin tähän tämä ei todellakaan sovi. Tuo sydän tuolla.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net