-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Jos minulta puuttuisi

Sari1, 24.08.2008 6:34
Katsottu 1260 kertaa

jos en kuulisi korvani suojelisivat minua jatkuvalta melusaasteelta jos en näkisi silmäni suojelisivat minua ympärilläni olevalta rumuudelta jos en puhuisi suuni suojelisi minua sanomasta sellaista mitä myöhemmin katuisin toisaalta jos en kuulisi en voisi edes kuvitella kaikkia kauniita ääniä ympärilläni kuten tänä aamuna kun linnut lauloivat jos en näkisi en voisi kuvitella kaikkea kaunista ympärilläni auringon kirkastamaa aamumaisemaa niin kuin tänä aamuna jos en pystyisi puhumaan en voisi kertoa miten paljon sinua rakastan puolensa joka asialla silti haluan kuulla nähdä puhua haistaa maistaa tuntea vaikka vain yksi aisteistani yhtäkkiä häviäisi olisin eksyksissä jäisin paljosta paitsi sitä en haluaisi

Kommentit

Irishe, 25.08.2008 17:06

Täytyy sanoa Sari1, että todellakin yllätit minut. Olen lukenut muitakin tuotoksiasi, enkä ole lämmennyt niille kovin paljoa. Mutta tämä teoksesi Jos minulta puuttuisi, on todella hieno. Pidän tästä oikein paljon. Toimiva kokonaisuus. En keksi mitään huomautettavaa. On mielenkiintoista miten hajoitat osa aisteista erilliseen kappaleeseen. Onko sillä jokin merkitys, jotta haistaa, maistaa ja tuntea, ovat aivan oma kappaleensa?

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net