-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Shotgun Brothers - Second

Cloverfield, 05.11.2008 21:46
Katsottu 1413 kertaa

Aaron ja Jonnen Saab lipui ison valkoisen kartanon eteen. Kartano sijaitsi keskellä metsää Järvi-Suomessa eikä siellä ollut uteliaita naapureita lähellä. -Pysäytä tähän, Jonne sanoi katsellen kartanoa. Jonne ja Aaro nappasivat takapenkiltä kirveen ja haulikon ja pistivät ne selän taakse kävellessään kartanon etuovelle nurmen poikki menevää laatoitusta pitkin. Aaro painoi ovikelloa ja kesti hetken ennen kuin ovi aukesi. Oven avasi lähemmäs kahdeksankymppinen harmaahiuksinen vanha mies, jota Jonne tempaisi kirveellä nivusiin niin, että vanhus kaatui parkaisten lattialle. Paikalle juoksi keittiöstä miehen vaimo, lähes samanikäinen kuin miehensä ja Aaro käänsi haulikon piipun rouvaa kohti. -Missä te pidätte käteisiä?! Aaro karjui ja latasi pumppuhaulikon. Jonne oli lähtenyt jo kiertämään taloa. Rouva katseli tuimasti Aaroa silmiin. -Häivytte talostani heti! se tiuskaisi Aarolle ja Aaro yllättyi rouvan reaktiota kun se ei ollutkaan säikähdys. -Vuhuu, löyty! Jonne hihkaisi ylemmästä kerroksesta ja juoksi pian alakertaan muovipussi kädessään. -Löytykö paljonki? Aaro kysyi vilkaisten nopeasti pussia jossa selvästi oli kolikoita ja seteleitä riittämiin. - Päälle kaks tonnii, löyty kassakaapist joka oli yhtä huonol lukol kii ku päiväkirjat, Jonne vastasi kurkaten pussiin. -Hävyttömät! rouva tiuskaisi katsoen tuimasti kumpaakin veljeksistä. Aaro ampui rouvaa hiukan vasemman polven yläpuolelle niin tarkasti, että jalka meni kahtia ja rouva lysähti maahan kiljuen. -Auts, Jonne sanoi ja lähti kohti autoa Aaron tullessa perässä. heitä vastaan tuli kaksi metsästystamineisiin sonnustautunutta viiksekästä miestä. -Mitä tääl tapahtuu? Kuultiin laukauk... toinen miehistä ehti sanoa ennenkuin Aaro pamautti molempia miehiä haulikolla päähän. He menivät rivakasti autolle ja kömpivät sisään. -Mennään nopeesti ennenku tulee lisää metsästäjiä, Aaro sanoi ja käynnisti auton ja he lähtivät liikkeelle metsätietä pitkin. Shotgun Brothers

Kommentit

, 07.03.2009 18:58

Aivan liian paljon ampumisia. Kun miljöö perustuu Suomeen, ei tämä ole kovinkaan realistinen. Pumpum. Miten miesten omatunnot muka kestävät lähes kymmenen murhaa illassa - tai ylipäätään. lainausmerkit omiin kappaleisiin. Tuo laittaa tekstin näyttämään sekavalta ja ala-arvoiselta. Saisit myös enemmän jännitystä heittämällä ne aina uudelle riville: lukijan täytyisi jännittää muutama nanosekunti ennenkuin saa tietää mitä seuraavaksi tapahtuu. Ja missä on kaikki kuvailu? Ihan tyhmää, että kaikki vaan tapahtuu, kun miljöötäkään ei kuvailla. Mutta kiva kokonaisuus.

Cloverfield, 09.03.2009 9:54

ideana shotgun brossa on just tämä päng päng death count 200. edelleenkin en rivittele näitä hektisyyden vuoksi ja sijottuu suomeen just koomisuuden ja epärelistisuuden vuoksi. jos luet tulevat osat sarjasta ni tajuat pointin. ehkä.

shkh, 25.05.2009 11:39

Et vaan osaa.

Cloverfield, 27.05.2009 23:53

silti luit tän, ja se on aina yks voitto

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net