-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Tuomio

janifilth, 10.02.2009 15:03
Katsottu 1319 kertaa


Eksynyt rannalla tuonelan virran Kuoli pois, jäivät kaipaamaan he, jotka ennen vihasivat Kateelliset, valehtelevat Unohdettiin rannalle kuoleman virran Eikö kukaan raskinut peittää hänen silmiään hopealla Saidat, kitsaat Ikuisuuden hän katseli surun virtaa Yksin, ei tultu noutamaan pois, minne vain Itsekkäät, ahneet Helvettiin Taivaaseen toivoi pääsevänsä jo saapui Saatana ilouutista kantoi Takaisin elämään Helvetissä Taivaassa huuto kuultiin huuto hullun, mielipuolen Minne tahansa toivoi pääsevänsä Tuomittiin takaisin elämään

Kommentit

rufen, 11.02.2009 22:53

Tässä oli kivoja elementtejä. Toisen säkeistön kolme viimeistä säettä olivat erityisen ilahduttavia. Kuitenkin tässä oli jokin, joka jätti tämän kaukaiseksi. En oikeastaan osaa selittää sitä -.-

rufen, 12.02.2009 13:42

En tiennyt, minne vastata, joten päädyin tähän mukavaan, tuttuun runoon. Hienoa, että tuo haaveeni näkyi. En sitä tietoisesti laittanut mukaan, mutta kannan sitä aina itsessäni. Mietin sitä isäjuttua itsekin. Mietin, että mitä se isä oikeastaan symboloi, ja minusta sillä on tärkeä osa. Tyylillisesti se on kyllä huono valinta; se nimenomaan rikkoo kokonaisuutta, kuten sanoit. Voisin yrittää kehittää sitä vielä, esittää asian hienovaraisemmin. Kiitos kommentistasi, siitä oli minulle hyödyksi :)

rufen, 11.02.2010 18:45

Vanhoissa teksteissä on se ihanuus, että ne merkitsevät niin paljon muutakin kirjoittajalleen kuin vain tämän taitoja. Ja aina niitä voi ottaa käsittelyyn uudelleen, jos raaskii. Yksi tuon kertomasi luontokokemuksen pointeista on varmastikin juuri se, että se tuntui kestävän kauemmin kuin kello olisi näyttänyt. Jokin siinä hetkessä ylitti typerän kellon suppeat rajat.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net