-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Terapeutti

janifilth, 25.03.2009 9:33
Katsottu 1136 kertaa

150408 Susanne X, puolen tunnin aika, 7s käynti Edelleen vainoharhaisuutta, epäilee yhä että häntä vastaan on suunnitteilla salaliitto. Ei osaa vieläkään kertoa kenen toimesta. Lääkitys päällä. Unihäiriöitä, ei pysty nukahtamaan tai uni hyvin pinnallista. Työssä vaikeuksia, kuten myös ihmissuhteissa. 290408 Susanne X, puolen tunnin aika, 8s käynti Paranoidisuus lisääntyy. Salaliitto edelleen mukana. Erosi avomiehestään, ei pystynyt luottamaan(salal?). Lääkitys ok, unilääkkeet lisänä, mutta ei syö. Ruokahalu poissa. Psykoterapiaa ehdotettu, ei suostu. Suljettuun hoitoon ei resursseja. 170508 Susanne X, puolen tunnin aika, 9s käynti Harhat vakavia. Salaliitossa mukana melkein kaikki läheiset ihmiset ja "ne"(?). Epäilee että hänet siepataan "niiden" toimesta.Ei enää töissä. Vilkuilee hermostuneesti ympärilleen, puhuu erittäin hiljaa. Ei syö lääkkeitä, epäilee myrkytystä. Psykoterapiaa ehdotettu, ei suostu. Suljettuun hoitoon ei resursseja. 010608 Susanne X, puolen tunnin aika, 10s käynti Salaliitossa mukana jo kaikki ihmiset, jopa eläimet. Puhuu toisista ulottuvuuksista ja kuolemanjälkeisestä elämästä, potilaan mukaan vääristynyttä ja pahaa, jonne hänet halutaan viedä mukana. Itsetuho ei täten tod.näk. Seur.aika jo 080608. Suljettuun hoitoon ei resursseja. Taas yksi pitkäksi venähtänyt päivä, hän huokaisi. Hän kaatoi jo lämmenneen veden viemäriin. Kaunis kannu, hän ajatteli ohimennen, ja uhrasi ajatuksen edesmenneelle isoäidilleen, jolta oli sen saanut. Hän hymyili, ja katkaisi muistelunsa. Hän kirjautui ulos koneeltaan ja katsoi kelloa. Se oli liian paljon. Hän otti takkinsa naulakosta ja loi vielä silmäyksen työhuoneeseensa ennenkuin sammutti valot. Hän laski kätensä ovenkahvalle ja kuuli narahduksen, äänen, joka syntyy kun joku elämässään ahdistuneista istuu huoneessa olevalle suurelle tuolille. Hiki kihosi hänen otsalleen, kun aivan erityinen tuoksu saavutti hänen sieraimensa. Se oli mieleenpainuva tuoksu, jotenkin erikoinen yhdistelmä raikasta kesätuulta, virtaavaa vettä ja vanhaa nahkaa tasapainottamassa liiallista keveyttä. Hän kääntyi ja näki tuolissa kalpean, liian kalpean nuoren naisen, jonka silmistä valui jotain tummaa. Nainen oli kuin uitettu. Nainen hymyili.

Kommentit

Sika säkissä, 25.03.2009 13:37

Mulla ei ollu lainkaan ns. punasta lankaa, kun luin tätä. Miten muuten saat tälläseen paikkaan kursivoidun tekstin? En oo nähny kellään muulla ku sulla tollasta tekstiä, ihmettelen. Vastausta? Loppu on vähä aukinainen, en ymmärrä. Kiva jos olisit selittäny enemmän, nyt toi vaan ärsyttää lukijaa. Vai jatkuuks tää? Tien että monien novellien tarkotuksena on saada lukija miettimään loppua, mutta toi toimi vähän liianki hyvi. :( Hyvä kokonaisuus, kirjotusasu siisti ja sillee. Peukku pystyssä.

Vastailija..., 25.03.2009 15:53

Kursivoidun sekä paksunnetun tekstin saa tehtyä seuraavalla tavalla: Kursivoitu: <*I>Tähän haluamasi teksti Paksunnettu: <*B>Tähän haluamasi teksti HUOM: Muista ottaa koodeista * merkki pois, tai koodi ei toimi! :)

Vastailija... JATKAA, 25.03.2009 15:54

Hups, moka! Siis koodit uudestaan: Kursivoitu: <*I>Tähän haluamasi teksti<*/I> Paksunnettu: <*B>Tähän haluamasi teksti<*/B> Edelleen * merkit pois. Jäi noista koodeista toi loppuosa pois, sori :(

Sika uudelleen säkissä, 25.03.2009 18:23

testing testing Kokeilen.

Sika taas säkissä, 25.03.2009 18:25

kursivoitua '

janifilth, 26.03.2009 14:09

näin juuri.=)

rufen, 27.03.2009 18:41

Sinulla on aina tilanteet hallussa. "8." voisi ehkä olla parempi ilmaisu kuin "8s". Olet valinnut aika hankalan aiheen. Voi olla nimittäin, että sairaskertomuksissa on lääkkeiden nimiä (jos sinulla on ihan tietoa asiasta, älä huomioi tätä, minulla on vain luulo) ja vastaavaa, ja ainakin mitä olen psykan tunnilla oppinut, sanoille on paljon englannin kielen väännöksiä. Tuo "paranoidisuus" on hyvä, mutta sellaisia pitäisi käyttää enemmän. Minulle tuli sellainen hihii-olo, kun luin tuon lopun! Sitä on vaikea selittää. Se tulee yleensä kun luen tai kuulen jotakin keskivertoihmisten mielestä sairasta tai pelottavaa. Minusta sellaiset asiat ovat siis suloisia :) Lopetus on minusta sopivan lyhyt, siitä olisi haalistunut tunnelma, jos sitä olisi pidentänyt. Ja tuo kannu oli miellyttävä huomio. Se vahvistaa ajastustani siitä, että minusta sinun "tavaramerkiksesi" alkaa muodostua luontevuus.

rufen, 02.04.2009 15:37

Kyllä tämä sitten toimii, jos on ihan henkilökohtaista muistiota :)

rufen, 26.01.2010 22:31

Ja nyt, kun luin tätä toista kertaa mielessäni kuva sotkuisesta vihkosta, joka on täytetty hätäisillä kirjaimilla, tämä toimii aivan loistavasti.

rufen, 04.02.2010 20:52

Jos Munuaiset yököttää ja naurattaa sinua samalla kertaa, sinulla on hieman samanlainen käsitys huumorista kuin minulla, mikä hymyilyttää minua :> En tiedä, esitinkö sinulle jo tämän teorian, pahoitteluni jos toistan itseäni. Stephen King on hyvä esimerkki, hän on niin ilmeinen kauhukirjailija. Pääosin lähes kaikki hänen teoksensa ovat kauhua. En silti usko, että hän näkee kummituksia ja avaruusolioita tai että hänen kotinsa on rakennettu intiaanien hautausmaan päälle. Hän ei ole hullu ja väkivaltainen. Se, mitä hänestä voi tulkita hänen tekstiensä kautta, löytyy tyylistä. Miten hän kertoo. Se kertoo hänestä jotakin. Toinen esimerkki. Luonto on toistuva teema tarinoissasi, mutta siitä ei minusta voi vielä päätellä mitään. Voihan olla vaikka niin, että näet ikkunastasi metsään ja kirjoittaessasi istut ikkunan ääressä. Silti sen huomaa, miten kunnioitat luontoa ympärilläsi. Sävysi ja tyylisi kertoo sen. Tätä en oikeasti osannut odottaa. Ajattelin, että tekstien julkaiseminen täällä olisi helppoa ja pysyisin nimettömänä. Se onkin jutun "kirous" - sinä et tiedä, kuka minä oikeassa elämässä olen, mutta silti tiedät salaisuuksiani, hyvin järjestelmällisesti piilotettuja sellaisia. Millainen prosessi kirjoittaminen on sinulle? Keitä ajattelet kirjoittaessasi, itseäsi, lukijoita? Miten suhtaudut siihen kirjoittamiseen sillä hetkellä? Onko se väline jollekin, onko se keino kertoa itsestäsi? Saako se sinut kohtaamaan itsesi jollakin tasolla? Minä olen "oikeassa elämässä" (aivan kuin sosiaalinen ympäröivä todellisuus olisi minulle enemmän totta kuin kirjoittamani miljööt!) tavoittamattomissa kaikilta ihmisiltä. Itseltänikin kiellän monet tunteet ja teot, mutta kirjoittaessani kaikki on avoinna. Minä olen avoinna. Käsittelen kiellettyjä asioita, tuon ilmi sellaista materiaalia, jota en ole valmis käsittelemään ilman kirjoitusta välineenä, suoraan itselleni. Jotakin tästä kaikesta on pakko välittyä itse tekstiin. Ja sellainen lukija -sinä, onko sinun nimesi Jani?- joka paneutuu teksteihini, ei voi olla huomaamatta jotakin tästä, vaikkei hän ehkä osaa tunnistaa sitä, ellei tunne minua muuten.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net