-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

surusiipi

janifilth, 06.04.2009 16:14
Katsottu 1221 kertaa


Juuri ennenkuin aurinko väistyi ja päivä teki nöyrästi tilaa yölle Nuoren puun oksalla heräsi jokin murtautui ulos vankilastaan Se kuivasi siipensä auringon viimeisiin säteisiin Ja antoi päivälle viimein luvan nukkua pois Kilpaillen kirkkailla väreillään perhoset lentävät Toinen toistaan kauniimpina yhden päivän perhoset Hämärän laskeutuessa surulliset siivet aukeavat Vaatimattomat sävyt varjojen vivahteissa

Kommentit

rufen, 16.04.2009 23:38

Alan olla niin lumoissani kirjoituksiisi, että en osaa enää nähdä niiden mahdollisia heikkouksia!

markk, 08.01.2010 17:50

Tosi kaunis ja jotenkin koskettava runo.

rufen, 04.02.2010 21:12

Eikö tuo olekin hassua, miten kirjoitukset saavat alkunsa! Unelmien näkijä on lähtöisin kissastani, jonka näin keskellä siskoni sotkuista huonetta, kun vierailin lapsuudenkodissani joulun aikaan. Nasu-kissa täytti koko huoneen, vaikka hän oli vain pieni tuhiseva kissakranssi vuoteella. Hän oli Uinailija. Ja tuo Muukalaisten tarina antaa aivan eri ilmeen runollesi. En tosin siltikään ole valmis luopumaan omasta tulkinnastani, sillä se on minulle kaikista oikein. Silti oli mukavaa kuulla, mistä olet saanut ideasi :) En tiedä, osasitko yhdistää keskenään otsikoimattoman novellini ja reilun parin vuoden takaisia tapahtumia. Novelli on kuitenkin kuvaus Auvisesta. Otin kantaa tapahtuneeseen siltä kannalta, joka on minulle luontevin ja sillä tavalla, joka on minulle luontevin. Auvisen sisäinen kaaos ja kirjoittaminen. Onko Saatanan lankeamisessa siis sinusta kyse eräänlaisesta kapinoinnista auktoriteettiä vastaan? Jumala tukahduttaa, vaikka hänen pitäisi auttaa arvostamaan olevaa. Monesti ei törmää siihen, että kyseisiä Jumalan piirteitä pidettäisiin negatiivisina. Tätä minun pitää miettiä hieman tarkemmin. Minulla oli jokunen vuosi sitten eräänlainen uskonnollisen identiteetin muodostumisen vaihe, kuten varmasti kaikilla jossakin muodossa, ja olin aivan hukassa näiden asioiden kanssa. Nykyään minulla on kuitenkin keinoni käsitellä näitä aiheita, vaikkei se äkkipikainen kirkosta eroaminen nuorempana ollut loppujen lopuksi mikään huono ratkaisu. Kiinnostavaa, hyvin kiinnostavaa. Sekä mytologiat että yksittäisten ihmisten ja massojen suhtautuminen uskontoon. Entä sitten, voiko toisen antaman palautteen perusteella ymmärtää jotakin palautteen antajasta?

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net