-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Itsekkäin ihminen rakkauden nimeen

-:-, 25.07.2009 14:08
Katsottu 1480 kertaa

Vielä hetki, mielummin pidempään, tahtoisin hyväillä ihoasi. Jos edes kerran, mielummin useammin, tahtoisin suudella huuliasi. Mutta en voi, koska rakastan sinua niin, on minun annettava sinun mennä. En voi pitää sinua enään lähelläni, koska tiedän, et ole onnellinen kanssani. Olen siis tuottanut pettymyksen, sinulle, itselleni. Ja rakkauden nimeen, huudan yksinäisyyden oodia, kulunutta balladia yön synkkinä hetkinä. Silti en osaa päästää täysin irti, vaan toivon että näkisit kyyneleeni. Jotka virtaavat vuolaana, kumpuavat sielusta, ja huutavat kaunista nimeäsi. Rakastan sinua enemmän kuin elämää, vaan en voi sitä enään ääneen sanoa. Rakastan sinua aivan liikaa, ja jokainen nielaus tuntuu aina vain raskaammalta. Annan sinun mennä, koska en voisi elää, jos olisit onneton, koska et ole onnellinen kanssani, koska sitä, rakkauteni todella on. Olet minun elämäni nainen, oma kolibrini, enkä voi enään tehdä mitään mikä muuttaisi tilannetta. Koska rakkaus tarkoittaa, että välittää, haluaa olla toisen kanssa, voisi kuvitella olevansa aina saman taivaan alla. Ei koskaan tahdo tuottaa tuskaa, vaan toivoo toisen olevan onnellinen, vaikka se satuttaisi itseään. Ja koska päästän sinut nyt luotani, jotta voisit olla onnellinen, vaikka se minua satuttaakin... Olen itsekkäin ihminen maan päällä... Koska en voisi olla iloinen jos kärsit.

Kommentit

-:-, 25.07.2009 16:11

En tykkää kirjoittaa omasta elämästäni, enkä tykkää kirjoittaa runoja jotka ovat näin pitkiä... Sen lisäksi tuli rytmiteltyä aika raskaaksi lukea, mutta sanat runossa, oli vielä raskaampi kirjoittaa :)

-z-, 25.07.2009 16:43

surullista, mutta ei toivotonta. *halaus*

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net