-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Tähtityttö

Sandi, 11.09.2009 15:09
Katsottu 765 kertaa

Olit vasta kuukauden ikäinen kun näin sinut ekan kerran, mutta jo silloin arvasin että sinusta tulisi jotain erityistä. Silmäsi säihkyivät ja äänesi oli heleä ja kaunis. Lepäsit kehdossa ja tuhisit, kun kaikki ihailivat sinua ympärilläsi. Katsoit ja ihmettelit kun ihmiset silittelivät poskeasi ja kokeilivat käsiäsi. Huomasin, ettet erityisesti nauttinut saamastasi huomiosta, toisin kuin moni muu olisi tehnyt. Osasitkohan nauttia siitä? Vai olitko sellainen vain luonteeltasi. Et nauranut, kun joku kutitti sinua hieman kyljistä. Kahdeksan vuotiaana esiinnyit vanhempiesi järjestämässä tilaisuudessa. Lauloit kauniilla äänelläsi ja sait suuret aplodit. Ihmiset onnittelivat vanhempiasi, että heille oli syntynyt niin kaunis tyttö, jolla oli hyvä lauluääni. Monet tulivat onnittelemaan sinuakin,mutta otit kehut vähän hankalasti vastaan. Minä tiesin miksi et nauttinut huomiosta, ja kaiken keskipisteenä olemisesta. Et pitänyt ihmisistä jotka ylistäisivät, ja pitäisivät sinua parempana kuin itse olivat. Halusit että jokainen arvostaa itseään eniten. Vuosien kuluttua, kun minä istuin jo kiikkutuolissa, ja kudoin lapsenlapsilleni villasukkia, luin erästä lehteä. Siinä kerrottiin tähtitytöstä, joka oli kiirinyt koko maailman suosioon jo nuorena. Joka auttoi vähä osaisempia ja lauloi enkelimäisesti. Tähtitytöstä, joka korosti sitä, missä arvossa itseään pitäisi pitää. Tähtitytöstä, joka oli ainutlaatuinen, ja upea, mutta joka ei korostanut erikoisuuttaa millään lailla.

Kommentit

Akhilleus, 11.10.2009 18:13

Tää oli mahtavasti erilainen! Kerrankin tällainen mukavan lyhy, mutta erittäin mielenkiintoinen tarina, jossa oli sanomaa.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net