-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Guys of the corner table | pt. 9

Cloverfield, 23.09.2009 13:06
Katsottu 1727 kertaa

Katselin hetken aikaa Jania joka nojasi päätään ruokapöytää vasten. Tajusin myös, miten kovaan ääneen kaverini puhuivat keskenään. Ohi kulkevat tyypit katsahtivat meitä aina ohi kävellessään. -Etkä sä sit voi mitään jos sä oot tallentanu pelis niin paskaan kohtaa et aina ku lataat sen ni kuolet välittömästi, Sane selitti jostain pelistä Timolle. -No mites vitussa mä sit eteenpäin pääsen?, Timo kysyi. -Alotat uuen pelin kokonaa, Sane kohautti olkapäitään. -Älä vitus, Timo katsoi Sanea vakavana. –Sä oot tosissas? -Joojoo, ei sulo o muuta vaihtoehtoo, Sane nyökkäsi. -Ei jumalauta… Timo puisteli päätään. Hannes piti käsiään puuskassa ja pyöritteli hammastikkua suussaan kielellään. -Mieti: meni rullalaudan renkaast laakeri paskaks, Jani sanoi Hannekselle. -Älä? Kui sä sen paskaks pistit? Hannes kysyi ihmetellen. -Nooo… mä vähän niiku aattelin puhdistaa laakerit, sit koitin popata sen ulos sielt renkaasta ja se oliki sit siinä, Jani sanoi. -Hahhahhah! Omaa tyhmyyttäs rikoit! Hannes nauroi. -Niinpä. Onneks ne ei kuitenkaa sillee oo kalliita, Jani huokaisi. Lauri puhui puhelimessa onnesti hymyillen. Sain selvää satunnaisia sanoja ja tämä puhui uuden ihastuksensa kanssa. Laurin onnellista ilmettä katsellessani tajusin, että olisi oikeastaan kiva saada Inka itselleni. Nousin ylös tuolistani ja katsahtin minuun katseen kääntävää poikaryhmää. -Mulkut, mä meen metsästämään, sanoin. -Inka vai? Jani arvasi. -Mistä arvasit? Kysyin. -Tuijotat sitä jaktuvasti ni ei sitä voi olla huomaamatta, Hannes vastasi. -Toivottakaa onnea, tästä en taho yhen illan juttua, sanoin ja käännyin pois ja lähin kävelemään. -Älä puhu paskaa! Hannes nauroi perääni ja käännyin katsomaan tätä mahdollisimman vakuuttavalla ilmeellä. -Oikeesti! Vakuuttelin. Kuulin naurahtelua perässäni ja lähdin etsimään Inkaa. Ehkä tästä tulisi jotain muutakin kuin sänkyhommia, jos jaksan yrittää. Toivottakaa onnea. Loppu.

Kommentit

Akhilleus, 18.10.2009 19:45

Paikoitellen meni kyllä pikkusen liian roisiksi koko homma, mutta itse tarina parani loppua kohden. Henkilöitä olisi voinut olla hieman vähemmän tai sitten niitä olisi pitänyt esitellä hieman paremmin. Viimeinen loppulause oli erittäin hyvä. Kokonaisuus oli mielenkiintoinen ja hyvin toteuttu lähes pelkällä dialogilla.

leipuri hiiva, asuu kumputiell, 01.11.2009 13:31

Okei, kysyn sult, et miks vitus et voi kirjoittaa näiden tarinoittes jatkoi viesteihin? tosi raivostuttavaa, että tollane 10 sentin pätkä saa aina uuden paikan etusivulta, ja sitten kun niitä pätkiä on kymmenittäin... ei hitto soikoon. ja ps. opettele kirjottaa ajatusviivoilla. kuinka vanha ps. oot?

Cloverfield, 04.11.2009 10:31

Rekisteröidy, kirjaudu sisään ja kommentoi omalla "nimellä" ni voin selittää miks pätkittelin nämä. ps. erittäin vanha

no anteeks, 15.11.2009 12:08

Sori ettei mulla ole tunnusta tänne, en harrasta kirjottamista vaan lukemista. etusivulta yleensä pongaa hyviä tarinoita eikä tarvi mennä tonne plärää kymmenien otsikoiden välistä kiinnostavia tarinoita.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net