-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

''Rakkaat'' ystäväni

iShallPerish, 17.10.2009 21:40
Katsottu 1866 kertaa

''Kun nyt istun tässä pimeässä huoneessa tappavan hiljaisuuden ja kylmyyden vallitessa, ajattelen teitä. Ajattelen niitä vuosia jotka teiltä vaati tuhota minut. Ajattelen jokaista ilkeätä sanaa joka sattui aivan kuin joku olisi pistänyt rintaani veitsellä. En minä voinut itselleni mitään. Olin aina ollut erilainen. Vuosia katsoitte tuskaani ja ahdistustani tekemättä mitään. Vuosia istuin seurassanne ikäänkuin kuuluisin joukkoon, mutta sisäisesti yksinäisyys ja henkinen kipu repivät minua palasiksi joka sekuntti. Kukaan ei koskaan kiinnittänyt minuun minkäänlaista huomiota - pilkkausta lukuunottamatta. Ja vaikka joku olisi nähnyt sisälleni, siihen pikimustaan sirpaleiseen sydämeen, ketäpä se olisi kiinnostanut. Olin ihmishylkiö, yleinen vitsi joka teitä nauratti kaikista eniten. Älkää huolehtiko, olen jo poistunut keskuudestanne. Ei ole enää mahdollisuutta korjata asioita. Olette tuhonneet kaiken jo pitkän aikaa sitten. TE olette syy miksi teen tämän. Toivon syvällä sydämessäni että kuolette niin kivuliaasti ja pian kuin mahdollista, pitäköön Saatana siitä huolen. PALAKAA HELVETISSÄ. Syvästi vihaten, Nora.'' Julia laski kirjeen vapisevana kädestään ja lyyhistyi lattialle itkemään. Vuosien tapahtumat vilisivät hänen mielessään ja hän kysyi itseltään miksi.

Kommentit

Irishe, 07.02.2010 15:36

Mukavaa vaihtelua perinteiselle: "Älkää syyttäkö itseänne, tää ei oo kenenkään syytä enkä mä syytä ketään..." jauhannalle. Jotenkin tuoreen tuntuinen näkökulma. Helppo lukea ja pysyä mukana. Oikeastaan pidin tästä melko paljonkin.

Alysia, 16.07.2010 12:21

Todella hyvä :) Bravo!

Tunt., 06.04.2015 20:49

Todella hyvä tarina:) tykkäsin erityisesti tuosta lopusta

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net