-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Kuvaus ruususta

Astarel, 27.12.2009 22:10
Katsottu 1494 kertaa

Maailmani on punainen En tunne kylmää Suuret jääkiteet ympäröivät soppeani ulkopuolelta Terälehtien välistä suodattuu auringonvaloa. Maailmani on kaunis Ruusu heiluu kiteisenä jäisessä tuulessa Jääkiteet varisevat pudoten tyhjyyteen. Maailmani keinuu Uinahdan tuulen tuoksuun, jäisten kiteiden välkehdintään Maailma nukahtaa kanssani. ~~~ Joskus, luovan kirjoittamisen kurssilla, piti kirjoittaa runo näkökulmasta mihin ei itse koskaan pääsisi. saippuakuplan sisältä, ruohonkorrelta.. Sitten näin kuvan huurteisesta ruususta.

Kommentit

exthing, 14.05.2010 1:02

aika kaunis teksti. Väri, tuuli ja tunne. Vaikka teksti on tehty tarkoitusta varten, se silti antaa ilmi kirjoittajan mielikuvituksen ja eläytymisen taidon. Teki mieli nähdä se kuva ruususta.

Astarel, 29.06.2010 14:58

Kiitos :> Se taisi olla jokin lehdestä tai netistä löydetty punaisen ruusun kuva, joka oli jääkiteiden peitossa, mutta sehän taisi jo tulla selväksi tuosta runosta.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net