-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Nauloja

rufen, 16.01.2010 17:11
Katsottu 1349 kertaa

Minusta tuntuu, että nivelissäni on rautaa, sillä pakkasella kyynärpääni ympäriltä paleltuu alue ja iho kuivuu. Rauta sisälläni vetää kylmää puoleensa ja saan kärsiä siitä. Kehoni on nukke, jossa olen vankina. Jäseneni ovat murrettu kohdista, joista niiden halutaan taipuvan. Ne jäädytettiin ja minut häädettiin ulos niistä, muttei tarpeeksi nopeasti, jotten olisi ehtinyt tuntea sitä, miten vereni kivuliaasti tukehtui. Jalkoihini ja käsiini tarttuivat julmat kämmenet, kuului vain napsahdus. Jalat hakattiin paikoilleen vasaralla, joka osui ohi ja mursi lonkkani. Minulla on mustelmia, jotka eivät parane. Kädet hakattiin paikoilleen vasaralla, joka osui ohi ja mursi solisluuni. Niitä kolottaa koko ikäni. En voi liikuttaa päätäni, sillä kukaan ei repinyt sitä irti vain kiinnittääkseen sen rautanauloilla. Silti sitä särkee jatkuvasti. Oikeastaan en ole nukke, vaan torso. Jalkani ja käteni ovat nukke. Nukke jolla leikin.

Kommentit

janifilth, 21.01.2010 17:59

Ah, hieman erilaista.. Tästä en pitänyt, tosin luin tuon Unelmien näkijän juuri, ja sen tuoman tunnelman tämä kyllä romutti täysin. Tuli kylmä ja kolkko olo. Mutta toisaalta, tarinahan toimii täten aikalailla tehokkaasti.. Kyllä vain, tunteita saat aikaan, laidasta laitaan..=)

janifilth, 11.02.2010 12:26

Olen aika pitkälle samaa mieltä kanssasi. Kirjoittaja voi ottaa minkä hyvänsä aiheen, varsinkin nykyään tiedon hakeminen on niin helppoa että lähes mistä tahansa voi kirjoittaa uskottavasti, vaikka ei asiantuntija olisikaan. S. Kingiin minulla on viha-rakkaussuhde. Nuorempana ahmin hänen kirjojaan, ja Kingin ansiota oli myös, että rohkenin kokeilla itse. Jossain vaiheessa kyllästyin hänen teoksiinsa, niiden pohjimmiltaan samankaltaisiin ympäristöihin; otetaan tuttu ja turvallinen ympäristö. Kylä, kaupunki tai perhe, yksittäinen huone, mitä tahansa turvalliseksi koettua, ja lisätään ulkoinen uhka, mielellään jotain, johon useimmat voivat samaistua. Ehkä jotain lapsuudesta.. Ja sitten kuningasidea; otetaan tuttu ja turvallinen perhe, ja heitetään heidät vihamieliseen ympäristöön!! Kuulostaa katkeralta vai? Niin se olikin, kunnes älysin, että parhaat sopat syntyvät yksinkertaisista, puhtaista aineista. Kokki tekee sopan, eivät yksin raaka-aineet. Vihdoin oli myönnettävä, että King on täysin ilmiömäinen kokki. Ja kelpo kirjailija siinä sivussa..;)

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net