-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

pelejä pelien sisällä

-z-, 28.04.2010 22:35
Katsottu 1260 kertaa

Ensin olin pallo. Ikinä en tiennyt mihin matkani päättyisi, olisiko vastassa verkko vai maila. Pökkyrässä, tokkurassa -kentän laidalle unohdettuna, viivyin kauan kauan yksin. Minusta tuli pelaaja. Jolle ei kerrottu sääntöjä -niitä ei ollut. Ilman välineitä, kokemusta, turvaverkkoa, haparoiden eteenpäin sidotuin silmin. Joku kiskaisi siteen pois, valo häikäisi ja hämäsi, en ehtinyt varoa taklaajaa. Missä on maali? Mikä on päämäärä? Kuka tämän voi voittaa? Ja missä helvetissä on se EXIT-kyltti? Pelin nimi on ihmissuhde.

Kommentit

Cloverfield, 29.04.2010 16:15

En tiedä johtuiko loppulauseesta vai koko tekstistä, mutta kovin tavanomainen eikä hirveän kekseliään oloinen proosa vaikka tuntui että kekseliäs se juuri yritti olla. Kieliasu todella hyvä, siitä nyt ei tarvi edes sanoa mitään.

-z-, 06.05.2010 23:05

Tämä nyt oli tällainen, ajatuksia purkava :) En kauheasti panostanut :) Kiitän silti kommentista, kaikenlainen palaute otetaan mielellään vastaan! =)

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net