-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Disney-prinsessa

raitasukanvillanukka, 19.05.2010 20:21
Katsottu 1597 kertaa

Bambin surulliset silmät Eebenpuun väriset hiukset Ampui jousella toisen sydämeen Nukkui sata vuotta Eikä prinssi valkoisella ratsulla tullutkaan Ei vaikka nuoli ammuttiin Maassa kaikkein kaunehin Kuin enkeli Ja silti Lasiarkussa, ruusulinnassa, tornissa vankina Elämä ei ollutkaan satua Disney-prinsessa

Kommentit

Akhilleus, 22.05.2010 21:38

Tällaista en ole ennen lukenutkaan! Disney hahmoista tehtyä runoa. Olit loistavasti onnistunut yhdistämään eri klasikkosatujen tunnetuimmat kohdat. Pidin erityisesti kohdasta "Lasiarkussa, ruusulinnassa, tornissa vankina." Tämä runo toi hyviä muistoja lapsuudesta Disney leffojen äärestä :)

Cloverfield, 22.05.2010 22:34

En oikein osaa sanoa mielipidettäni tästä, koska olen niin montaa mieltä. Toisaalta tämä runo oli kekseliäs ja siinä kerrottiin asia hauskasti viitaten Disneyn elokuviin. Sitten taas toisaalta tämä tuntui samalta kuin laulut tai elokuvat joissa parodioidaan muita teoksia ja ne yleensä on huonoja.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net