-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Anorektikko

square, 23.06.2010 21:55
Katsottu 1430 kertaa

Anteeksi huono otsikko, en vain parempaakaan keksinyt. Kommentti olisi kiva. :) // muoksin runoa helpommaksi lukea (: ------------------------------------------------------------------------ hento kuin sininen päiväperhonen kiinni hämähäkin vahvassa aamukasteisessa verkossa kuin orvokki tallottuna matalaksi piilossa pitkässä kellastuneessa nurmikossa kuin kultaiset aamuauringonsäteet tukahdutettuina pimeässä metsässä hän on heikko, niin hauras tänään taas vähän laihempi peilistä tuijottaa luuranko

Kommentit

-:-, 26.06.2010 20:15

Älä suotta murehdi otsikkoa, vaikkakin se kertoo heti alun alkaen mistä on kyse. Tästä tuli niin moni tuttu tyttö (taitavat olla jo naisia...) mieleen, ikävää että ihmiset näkevät niin usein itsensä rumina painon takia... Tässä runossa on mielestäni sanomaa, ja se on lyyrisesti kauniisti esillä. Jaksotukset ja pilkku piste ISO kirjain hässäkät teki vähän mielenkiintoiseksi lukemisen, siihen kannattaa ehkä kiinnittää tulevaisuudessa hiukan lisää huomiota. Runo itsessään on mainio.

Keijutar, 30.07.2010 22:28

Näin otsikon ja aloin lukea runoa ennakko-odotuksenani kliseinen kuvaus anoreksian kauheudesta - niitä saa lukea joka paikasta. Ensimmäiset pari säettä mursivat odotukseni ja runo yllättikin positiivisesti. Todella hienoa, että joku osaa käsitellä todella hankalaa aihetta RUNOLLISESTI :) Viimeinen säe palauttaa luontokuvauksesta hurmioituneen lukijan ihanasti karuun todellisuuteen.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net