-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Tulossa pian

Cloverfield, 28.07.2010 23:37
Katsottu 1494 kertaa

Kullanväriset, naarmuuntuneet hylsyt kilahtelivat tippuessaan metalliselle lattialle. Niiden kärjistä tupsahteli vienoja, harmaasävyisiä kiehkuroita. Kilinän lisäksi ei kuulunut tyhjässä huoneessa muita ääniä. Mustahiuksinen tyttö lyyhistyi polvilleen maahan ja päästi irti aseesta painaen leukansa miltei rintaansa vasten. Mustanpuhuva ase kolahti lattiaa vasten. Pitkät, kiiltävät hiukset asettuivat tytön selkää ja rintakehää pitkin kun tämä tuijotti maata. Häntä ympäröi vain kahden metrin korkuiset seinät ja yläpuolella oli katto josta hämärästi loisti loisteputkivalot. Hylsyt olivat levittäytyneet ympäri tyttöä. Hänen edessä olevaan seinään oli uponnut täysi lipas luoteja ja ne olivat painaneet seinää kuin sormet venyvää muovia. Ruudinkatku täytti huoneen. Kolkko kylmyys tuntui tytön ihoa vasten, rispaantuneen ja mustan topin läpi. Hän istui maassa asennossa, joka muistutti geishaa tarjoilemassa teetä. Ilmassa leijui vain vähän erilainen asepulveri. Tyttö käänsi päätään hiukan sivulle, kun takana oleva seinä liukui vinkuen sivulle. Hämärä huone täyttyi kirkkaalla valolla. -Oletko jo valmis? matala ääni kuului valon seasta. -Ihan vitun valmis, tyttö vastasi ja nousi kädellä tukien ylös. Hän kumartui sen verran, että pystyi nostamaan valtavan konekiväärin, joka oli hänen itsensä pituinen. Tyttö kääntyi ympäri, katsahti valon suuntaan ja lähti kovin askelin, korkokenkien kopinan saattelemana pois huoneesta. -Suosittelen, että käyt Ritan luona, matalaääninen hahmo sanoi seuratessaan häntä kirkkaassa, valkeassa käytävässä. –Hänellä on jotain uutta hiuksiasi varten. -Ai? tyttö sanoi vaikuttaen välinpitämättömältä. Korkokenkien kultaiset korot kopisivat käytävällä kunnes hän pysähtyi valkean, läpikuultavan oven eteen. Hänen takanaan kulkeva hahmo oli jäänyt puoliväliin käytävään ja tuijotti tyttöä. Tyttö vilkaisi häntä, asetti kämmenensä ovea vasten ja heidän välilleen laskeutui valkea lasi ja seinien alareunoista puhalsi valkeaa kaasua pieneen tilaan missä tyttö seisoi. Hän sulki silmänsä ja hengitti raikasta kaasua syvään. Aikakatkos.

Kommentit

pikitassu, 05.08.2010 19:02

Hei, jos vielä haluat meikäläisen tekstejä lueskella niin tämä kaipaisi kommentteja: http://www.prologi.net/teksti.php?id=2720

Akhilleus, 24.11.2010 11:25

Kiitti kommentista. Tarkoitus olikin tehdä tarina täynnä yllätyksiä. :) Kyseistä novellista ei tule jatkoa.

exthing, 15.07.2011 22:32

Hyvää tekstiä, mutta kaipaisi vähän enemmän jaksotusta. Olen ehkä kärsimätön ihminen, mutta nykyään valitsen vain runot lukeakseni täältä, kun "novellit" tuntuvat olevan vain yhtäpötköävuodatusta, eikä edes ulkoasu jaksa kiinnostaa. Kappaleenjakoa ihmiset!

Cloverfield, 17.07.2011 1:34

Yllä oleva puhuu totta, tää todella ois vaatinu jaksotuksen. No, jatkossa paremmin.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net