-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Kaipuu, Kipu ja Palava Tahto

-:-, 20.10.2010 15:07
Katsottu 876 kertaa

Suudelmiin sulkea sinut tahdon, tahdon maailman kokea huulilta sun. Sun lämpöösi ottatko tämän kahjon, kahjon miehen kaipuuseen tuomitun. Tuomitun sydämeni irroittaisitko, irrottaisitko rinnastain riipivin kynsin. Kynsin palavin minua satuttaisitko, satuttaisitko kunnes katkeaa oljenkorsi viimeisin. Viimeinen oljenkorsi on käytetty, ja niin jään sinua kaipaamaan, kunnes tavataan, pääsemme kohtaamaan, "armaani näen sinut" ja viimein on erosta selvitty.

Kommentit

Donjhúan, 20.10.2010 16:55

Todella mielenkiintoiset riimitykset sinulla, tarkoittaen kahta ensimmäistä säettä. Olet tehnyt loppuriimit, mutta silti aloitat aina seuraavan rivin samalla sanalla ja samassa muodossa, kuin mihin lopetit edellisen rivin. Pidän myös mielenkiintoisena sitä että päätit muuttaa viimeisen säkeistön riimit erilaisiksi. Otsikkoa silti harkitsisin sinuna uudelleen, se on jotenkin irtonainen kokonaisuudesta, vaikkakin varmasti vetoaa ihmisiä lukemaan tämän runon.

-:-, 21.10.2010 1:35

Kiitos kommentista, ja kiitos että huomasit että olen nähnyt vaivaa riimien kanssa 8D- Viimeinen säkeistö on erillainen, koska halusin muuttaa runon dynamiikkaa. Pelkäsin että runo jauhaa paikallaan jos en tee sitä niin. Tosin, mie kirjoitin tämän kaunista neitoa ajatellen, ja kaivaten. ;)- Käytin paljon vertauskuvia, mutta en sitte tiedä että onko ne kovinkaan ymmärrettävissä. Ehkä tuo otsake sitten tuntuu niin kaukaahaetulta. Tosin tässä runossa taitaa olla sellaisia vertauskuvia joita vain itse pystyn hahmottamaan, kun olen ne itse kokenut. Tai kuka tietää... Mutta aina mukava lukea kommentteja! 8)-

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net