-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Kosketusta vailla

maggie, 01.12.2010 22:08
Katsottu 1448 kertaa

Kosketuksesi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa Silti tahtoisin niiden viestin sanoa ääneen Saitko kiinni minkä jätin sanomatta Saitko kiinni minut Kätesi ovat minun, omistan niiden kosketuksen Tunnen kätesi melkein kuin omani Tunnen katseesi polttavan reiän eetteriin Saat tottelemaan kosketustasi Etäisyyttä ei enää ole paljoa välissä Kiiinni on jääty jo ajat sitten En tiedä enää muuta kuin että tahdon sinut En tunne enää muuta kuin sinut Sinä olet enää ainoa minulle Muita ei ole koskaan kai ollutkaan En vain sinua surultani nähnyt En ennenkuin muuta en enää voinut Kun kaunis totuus pakotti minut uskomaan Totta on kaunis maailmani Totta on katseesi tuo jonka minulla suot Totta on kätesi liike Totta huuliesi kaari Todellisuus tappoi tyhjyyteni En jää sitä enää suremaan Ja tuhlaamaan aikaani liian tyhjille huoneille Pakottaisit minut luopumaan muistojeni sävelkuluista yössä En hyvästejäsi osaa enää jättää pois Mustaan syvään yöhön huokauksemme hukkuvat Aamutuuli ottaa ne silti kiinni Ja tuo takaisin syliisi Kaiken minkä jätin tääkseni Sinä toit minulle takaisin

Kommentit

-:-, 07.12.2010 17:47

Kaunis runo rakkaudesta, joka keikkuu todellisuuden ja fantasia maailman rajoilla. Pidin todella paljon nyansseista ja dynamisista mutoksista runossa. Ne saivat runon soljumaan omalla tavallaan, eikä runosta tullut vain pelkkä kaunis teksti. Jostain syystä lukiessani tätä runoa, huusin mielessäni muutamaa kohtaa. En tiedä miksi, mutta jäin jotenkin ajattelemaan tätä runoa juuri siksi. Joka tapauksessa, jäin vain ajattelemaan tästä sitä, kuinka raskasta rakkaus voi olla. Ja kuinka hyvältä se tuntuu. Sitä kai se on, pieniä hetkiä romantiikan syövereissä, arjen keskellä. Vaikkakin niin usein unohdamme, miten kaikkein arkisimmat asiatkin, voivat olla romanttisimpia hetkiä, sen oikean ihmisen seurassa.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net