-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Olin hän, nyt olen minä.

-:-, 07.12.2010 17:31
Katsottu 1512 kertaa

Sielujen pyromaani, sydänten kleptomaani, arka vain siksi että muut näkisi. Elämän inferno, rakkauden syöpä, ei näytä mitään eikä kerro. Tuhotun riimin jälkeen, on unohdettu melodia. Yksinäinen trumpetti komerossa, seuranaan kuollut sordiino. Tämän jälkeen hän huomaa, ystävät eivät ole jättäneet, ei ne aidot. Kun kaikki on taas hyvin, tapaa naisen ja rakastuu, tarina ei kerro loppua vaan, voi toivoa parasta. Silti on aikaa, aikaa löytää ja maistaa makeaa. Makeaa huulilta rakkaansa saa, saa syyn elää mutta silti, silti on aikaa. Sydän saa sisältönsä, ei ole enään ontto. Löytänyt on elämänsä, uusi mahdollisuus on kuin voitto. Luulin olen masokisti, kylmä itserakas sadisti. Mutta kanssanne ystäväni, kanssasi rakkaani: En jaksa sotia kanssa muiden tai itseni. Olen tie ja valo, olen viimeinen paimen, mutta en ole profeetta tai jumala. Olen vain ihminen, yhtä monimutkainen kuin sinäkin. Olen vain mies, joka ei enää jaksa olla yksin. Rakkaus, ystävät, musiikki ja perhe. Järjestys järkensä menettäneelle... ...Arvot jotka määrittävät minut

Kommentit

-:-, 07.12.2010 17:35

Pyydän anteeksi kaikilta jotka lukevat tämän, tuli vahingossa tehtyä hiukan henkilökohtaisempi raapustus.

exthing, 27.12.2010 21:50

Ei tuollaista tarvitse pyytää anteeksi. Pikemminkin silloin, jos ei tekstissä ole "henkilökohtaisuutta". Ihan hyvä, mutta pari juttua: - jokaisen lauseen jälkeen ei tarvitse panna välimerkkiä - enään ilman ännää: enää - turhia ulkomaalaisperäisiä sanoja; esim inferno ihan vain rohkeasti helvetti. - ei-muusikko ei tiedä millainen on sordiino, harva jaksaa ottaa selvää siitä erikseen. - hieman turhan mahtipontinen, olla nyt samaan aikaan sekä sadisti että masokisti... Mutta muuten hyvä!

-:-, 29.12.2010 12:45

Exthing: Kiitoksia kommentistasi... Haluan vain korjata yhden asian: Inferno, ei ole pelkästään helvetti, vaan myös helvetin liekki / helvetin tuli tai pätsi tai liekkimeri, eli käytin kyseistä lainaus sanaa koska halusin käyttää ilmausta, jolla on monta merkitystä.

-:-, 11.01.2011 15:41

Exthing: Elikkä nyt kun on taas aikaa jatkan siitä mihin jäin. Enään / enää... Murre asioita, en muutenkaan käytä kirjakieltä, niin miksi vaivautua muokkaamaan sanoja yhden kirjaimen väärti. Välimerkit tulevat lähinnä omaa tapaani, elikkä kun olen bändini lyyrikko, joten voit ajatella niitä vaikka hengitys merkkeinä... Tosin ymmärrän kyllä miten se voi hankaloittaa joitakin lukijoita /kirjoittaijia Sordiino, on silti hyvinkin yleistietoa, ei pelkästän musiikillista tietoutta. Suosittelen kuuntelemaan joskus kantaaottavien laulujen sanoituksia. Tulet huomaamaan kuinkapaljon siellä on sanoja joista joutuu ottamaan selvää. En halua kuullostaa törkeältä, arvostan kritiikkiä suresti. Se on kuitenkin ainut kasvuapu, jonka voi saada oman päänsä ulkopuolelta. Mutta se syy, miksi kirjoitan tämän kaiken. On että haluan ihmisten tietävän, että kaikki oppikirjat kirjoittamisesta, ovat hyviä aluksi. Silti jossain vaiheessa, on uskallettava nostaa pää laatikon ulkopuolelle, ja kokeiltava uutta.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net