-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Last days of earth

Pain, 10.05.2011 2:06
Katsottu 1536 kertaa

Koko tulevan sarjan löydät sivulta http://lastdaysofearth.blogspot.com ja http://maailmanviimeisetpaivat.blogspot.com LDOE@live.fi ------ kritisoikaa! Huom! Teksti on raakaversio saatan muuttaa tulevaisuudessa paljon! Prologi Se kaikki tapahtui niin nopeasti. Kukaan ei tiedä mistä se alkoi, mutta jo yhdessä yössä koko kaupunki oli muuttunut helvetiksi ja jo kuukaudessa 90% ihmisistä olivat saaneet tartunnan. Kaupungit olivat raunioituneet, kadut lainehtivat ruumita ja "Kävelijöitä", (tartunnan saaneita kutsuttiin Kävelijöiksi), ja seinät olivat täynnä maalattu täyteen varoituksia ja turvapaikkojen sijainteja. Täydellinen kaaos vallitsee maata. Syy miksi kaikki tapahtui niin nopeasti on tapa jolla tauti levisi. Vain yksi puraisu tai raapaisu, ja se on siinä. Olet yksi heistä. Ne monet jotka jäivät koteihinsa suojaan, mitä todennäköisimmin nääntyivät nälkään tai liittyivät kuolleiden joukkoihin. Jokainen kokenut mitä kauheamman kuoleman, mutta palannut viemään loput ihmiskunnasta mukanaan hautaan. Mutta ne harvat selviytyjät jotka pysyivät liikkessä ja eivätkä joutuneet kuolleiden ruokalistalle, heillä oli pieni mahdollisuus selvitä. Kuukaudessa oli ehtinyt tapahtua paljon. Armeijat rakensivat turvapaikkoja ihmisille missä he saisivat ruokaa ja suojaa näiltä "pedoilta". Tietenkään kaikki eivät päässeet näihin leireihin tai linnoituksiin. Ruokaa ei välttämättä ollut tarpeeksi monelle ihmiselle, joten ihmismäärät pidettiin alhaisina. Monia turvapaikkoja on kaatunut. Tiedossa olevia turvapaikkoja on kymmeniä, mutta tiedossa ei ole moniko on kaatunut. Suurin tiedetty turvapaikka sijaitsee Luosianassa jossa hengissä olevia on noin viidestäkymmenestä sataan. Toimivat putkistot, lämmintä vettä, ruokaa, aseita ja ammuksia, heillä on kaikkea! He kuuluttavat radiossa joka päivä kello 10.00 tämän viestin. ”Jos kukaan kuulee tämän, ette ole ainoita elossa! Vielä on toivoa! Meillä on täysin turvattu sotilastukikohta hallussamme! Kaikki jotka ovat puhtaita tartunnalta, tulkaa luoksemme. Tarjoamme ruokaa, ja suojan. Tukikohta sijaitsee New Orleansissa. Turvallista matkaa” Suuria kaupunkeja vältettiin kuin ruttoa. Vain harvat uskaltautuivat mennä kaupunkeihin hakemaan resursseja ja vielä harvemmat palasivat elossa. Kaupunkeissa kuolleiden määrä saattoi olla jopa tuhansia. Pienikin kolahdus tai oven paukautus joka saattaisi kaikua kaupungin läpi ja perässäsi saattaa olla sadoittain olentoja jotka haluavat repiä sisuskalusi maahan ja maistaa lihasi hampaidensa välissä. Mutta New Orleans saattaa olla ainoa toivo suurimmalle osalle meistä. Harvat lapset selviytyivät tämän maailmanlopun aikana. Yksi huuto tai itkupurkaus saattoi houkutella paikalle kymmenittäin kuolleita. Niin julmalta kuin se kuulostaakin, jos siinä tilanteessa haluaa selviytyä on jätettävä lapset taakse ja juostava niin kauas heistä kuin mahdollista. Niin minä tein...

Kommentit

Pain, 10.05.2011 12:03

Kehukaa haukkukaa kritisoikaa!!

Pain, 10.05.2011 13:12

Tajuan että on vielä hieman sekainen xD

virheellinen, 11.05.2011 15:23

Tykkäsin. Eipä oikeestaan mitään risujen antamisen aihetta. Jään varmastikin seurailemaan :)

Cloverfield, 11.05.2011 23:09

Supersiisti nimi ja supersiisti aihe. Harmi, että itse tarina ei jotenkin napannut [ainakaan minua] mukaansa.

Alice_in_Wunderbaum, 16.05.2011 13:24

Ensin: "Tietenkään kaikki eivät päässeet näihin leireihin tai linnoituksiin. Ruokaa ei välttämättä ollut tarpeeksi monelle ihmiselle, joten ihmismäärät pidettiin alhaisina." Ja sitten seuraavassa kappaleessa: "Kaikki jotka ovat puhtaita tartunnalta, tulkaa luoksemme. Tarjoamme ruokaa, ja suojan." Saako sinne tulla kaikki vaiko ei? Suosittelen kirjoittamaan tekstin kokonaan valmiiksi, kätkemään sen noin kuukaudeksi jonnekin pöytälaatikkoon ja sitten lukemaan läpi punakynän kanssa. Sen jälkeen puhtaaksikirjoitus ja julkaisu.

Peperonia, 22.08.2011 17:48

Toi eka kappale oli ku suoraan Resident Evilin takakannesta. Tarinaki oli vaa vähän muunneltu siitä. Ei millään pahalla, mut vähän on plaginoinnin makua.

Pain, 28.09.2011 1:56

Kiitos kaikista kommenteista. Aina on mukava saada kommentteja oli ne kannustavia tai kritisoivia. Tietää ainakin mihin suuntaan mennä kirjoitusten kanssa. @Alice. Hyvä pointti! Ja tämän kappaleen olenkin kirjoittanut ihan täysin uusiksi! @Peperonia. Itse en ole Resident Evilejä seurannut. Paitsi RE4 peliä ja elokuvat olen katsonut. Pyrin siihen että jokainen tarinani olisi uniikki. Otan selvää mitä samaa juonella/tarinalla on ja kirjoitan uusiksi sen mitä tarvitsee. P.S. Kirjoitan juuri uudestaan puhtaaksi Kappaleita 1 ja 2 jotka vielä alkuperäisinä raakaversioina löytyvät nettisivultani.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net