-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Yksinäisyys

Haaveidenpeili, 21.07.2011 12:43
Katsottu 1136 kertaa

Tyttö istuu hiljaa huoneessaan, pienessä nurkassa, kirjoittaa päiväkirjaansa tuskastaan. Siitä mitä hänelle kävi kauan aikaa sitten, siitä miten epätodellisesta se tuntuu ja kuinka typerää sitä on ajatella. Tyttö pelkää mitä muut ajattelevat, näkyykö se? vaikka sitä koittaa peitellä? Häpeä ja likaisuus joka ei lähde pois, tuntuu sietämättömältä, itse sen haistaa omalta iholtaan vaikka muut eivät sitä huomaisikaan. Tyttö lopettaa kirjoittamisen ja vaihtaa sen äänettömään huutoon ja itsensä keinuttamiseen, miksi kukaan ei huomaa?Kai siksi ettei siitä voi puhua, eikä siitä voi edes vihjata, ainut keino on olla hiljaa, esittää muille että kaikki on hyvin. Nauraa ja elää niin kuin kaikki muutkin, vaikka se olisi pelkkää pintaa.

Kommentit

Ruhjeilla, 25.08.2011 12:54

Pidän tavasta jolla kirjoitat, tosi tuttuja asioita myös minulle. Oletko miettinyt että pitääkö häpeää ja tuskaa peitellä, vaikkakin tiedän että niitä on vaikea ihmisille näyttääkään. Toivottavasti saat kuitenkin jollain tapaa nuo tunteet sisltäsi helpottumaan.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net