-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Kirje vielä eläville

maggie, 30.05.2012 20:42
Katsottu 1258 kertaa

Tai elämäänsä kuoleville. Älä koskaan sano ei koskaan, se kääntyy vielä sinua vastaan. Kuvittele tilanteesi valmiiksi, se ei koskaan mene niin kuin päätettiin. Jos pelkäät, pelkosi käy kyllä toteen. Jos rakastat niin Rakastat. Alku on aina vaikeaa, ja vaikeammaksi käy, aina vaan vaikeammaksi. Jos kirjoitukset kävisivät toteen , ne olisivat jo tapahtuneet. Jos uskot, Rakastat. Jos pelkäät menettäväsi, Rakastat. Jos et enää edes Toivo, oletko jo Menetetty. Menetetty mahdollisuus, vai menehtynyt vain itseensä. Menehtynyt tilaisuus (elämälle) . Jos uskoisin , niin Toivoisin ja Rakastaisin. Sinuako? se on se todennäköisin vaihtoehto(si). Jos et usko mitään mitä minä sanon, Olet todennäköisesti oikeassa. Jos kätesi ovat tyhjät, Tulisin kyllä pitelemään niitä jos vain Tahtoisit. Jos millään tällä mitä olen sekavasti sanonut ,ei ole mitään väliä sinulle, et ole ystäväni vaan Rakastettuni. Jos olet ainoa Toivoni ja Uskoni, olet myös ainoa Suuri Rakastettuni, joka enää mitään tässä elämässä merkitsee, kuoleman polttomerkkiäkin enemmän. Jos sen voisi pestä pois niin häviäisin. Rakkaudella ...... piste

Kommentit

Cloverfield, 07.06.2012 12:32

Sun tekstit on yleisesti tosi siististi kirjoitettu niin miten tää on näin päin helvettiä kirjotettu vai onko joku taiteellinen läppä?

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net