-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Saisinko luvan...?

Misthema, 22.03.2006 0:59
Katsottu 1957 kertaa

*Kertosäe* Saisinko luvan, viedä sinut kahville. Sanoa hyvästi joka ikiselle murheelle. Katsella kauniita kasvojasi aina. Silloin ei yksikään huolistani paina. *A* Miksi teit? Miksi veit? Kaiken minkä sinun eteesi tein. Tuhosit maailmani ja mursit sydämeni. Sitä ikinä en unohda, miks annoin kaiken tuhoutua. Miksi näin? Juuri näin? Syvä haava minun sydämeen jäi. Mitä meille kävi, mikä tuli väliimme? Anteeks anna en jos toisen jätkän kaa rikoit liittomme. *B* Itseäni kokoan, miettimäl sua koko ajan. Sun kans oppisin koko ajan uutta. Miks piti meiän suhdet muuttaa? Mun pitäis mennä pois jo, mut koitan elää toivos. Elän menneisyyden valos, meiän parisuhteen loistos. Pitäis antaa sun mennä, sä tuhosit tän en mä. Rakastin sua sentää, mä lähen koht lentää... *Kertosäe* Saisinko luvan viedä sinut suhteen alulle. Sanoa hyvästi joka ikiselle murheelle. Katsella kauniita kasvojasi aina. Silloin ei yksikään huolistani paina. *C* Tein mitä tahtosit; sua vain passasin, puheluihis vastasin, kanssas olla tahtosin. Katsosin kun lähdit, pään sä käänsit, sanan vain päästit sen muistan iästit. *D* Demonit neuvoo ja ohjaa mua mun pääs. Ne kirkuu ja polttaa hiukset mun pääst. Kertoo mitä pitäis tehdä et jäät. Nään jo valon tunnelin pääs. Olin iloinen sun kanssas, sinänsä ikävää ku lähden sun kanssas. Oltais vaan rakastettu ja erottu massast. Noi sanoo et pitäis murhata nauravat; osa polttaa ja loput haudata. Ja lisäks sut pitäis raiskata... *Kertosäe* Saisinko luvan viedä sinut haudalle. Sanoa hyvästi joka ikiselle murheelle. Muistella menneitä aikojamme aina. Silloin ei yksikään huolistani paina. Ainakaan sillon, kun SINÄ olet vainaa...

Kommentit

Rokman, 16.01.2007 19:36

mikä on tämän biisin oikea nimi!??? tämä on ihan sairaan hyvä biisi. mä oon kerran kuullu tän groovefm:ltä niin ihastuin älyttömästi. mistä tän vois saada?? tai sit mikä on tän oikea nimi?

Misthema, 05.02.2007 12:45

Sori nyt vaan, mutta noille sanoille ei löydy biisiä. Jos löytyy, niin sanoitukseni on varastettu. Itse en kuitenkaan ole kyseisille sanoituksille tehnyt biisiä joten sitä on tässä turha kaivata.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net