-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Linnen tarina osa 2

shenga, 26.07.2013 17:01
Katsottu 1430 kertaa

"Tulen vieläkin kipeäksi kun ajattelenkin ukkosta" Sinä päivänä he olivat olleet eväsretkellä kukkulalla lähellä kylää. David, Linne ja hänen perheensä olivat kutsuneet mukaansa naapuritalon väen. Heitä oli siis yhteensä yhdeksän matkaamassa hiekkatietä pitkin. David oli parin ensimmäisen yön jälkeen muuttanut Linnen perheen taloon, jossa sattui olemaan yksi huone tyhjillään. Hän oli tehnyt vaikutuksen Linnen vanhempiin kohteliaalla käytöksllään - sekä mahdollisella tyttären naimisella, mikä tuottaisi rahaa ja paremman aseman koko perheelle. Näin David pääsi tutustumaan Linneen paremmin ja oli onnensa kukkuloilla. Ympäristö oli vehreä,/ja toukokuun kukat värjäsivät niityt ja tienpientareet. Seurue saavutti kukkulan huipun, ja kaikkien mielestä se oli mainio paikko pysähtyä. Tien vieressä kasvoi kolme isoa tammea, joiden alle he päättivät asettua. Naapurit yhden, Linnen perhe yhden ja David sekä Linne yhden puun alle. Tämä oli ikäänkuin puolikas jakso (ja alun lainaus Linneltä selviää myöhemmin!).

Kommentit

jasnaja, 04.08.2013 18:32

Teksti on minusta sujuvaa. Jotenkin siinä oli sellainen Jane Austen -tunnelma, ja maisemakin on kuin Austenin romaaneista tehdyissä elokuvissa. Jos se on tarkoitus, niin on onnistunut hyvin.

SophiaMist, 29.11.2013 16:25

Jäin tähän koukkuun. Erittäin sujuvaa kerrontaa ja lukijaa suorastaan kutkuttaa saada tietää mitä seuraavaksi tapahtuu. Jatka ihmeessä kirjoittamista!

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net