-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Tosissaan

muput, 27.04.2014 2:00
Katsottu 1431 kertaa

Sä rakastat, sä vihaat. Sä uskot, sä luotat. Mitä ikinä teet, mikään ei koskaan riitä Heität pohjattomaan kaivoon Rakkauden kaaarnavene ei mene voittoon Lisää vain tuskaa ja epätoivoo Sä lupaat ja oon taas kuin raivohullu Sä muutuit Siirsti suuntaa elämältäsi Mä rauhoituin Vaihdooin luonteeni Kaikki sanoi Oot huonoa seuraa, ei tuu kestämään¨ Liikaa ikäeroa Liikaa elämän kokemuksia Miksei voisi jo luovuttaa? Missä vika, kun jaksaa rakastaa? Kymmenen vuotta, luulisi olevan jo nafti aika? Mutta sä tartut ajatukseen Vielä jokin kantaaa meidät huomiseen Kohdataan toiveet ja murheet Meidän lupaukset ja oletukset. Jos selvitään, lopetetaan pyytämästä ja vaatimasta Ollaan vaan elämässä ja nauttimassa Mä unohdan murheet Katson parempaan tulevaisuuteen.

Kommentit

, 27.04.2014 2:11

Liian villejä molemmat luonteeltaan liikaa rakkautta molemmat tosissaan Riidoissaan hakee vikoja toisistaan Rakkaudessaan haluaa kaiken tosissaan Ei halua luovuttaa haluaa rakastaa, saavuttaa kuolemanko jälkeen helpottaa Haluan. Rakastan. Kanssasi läpi hulluuden rotkon kuljen Kuoleman porteilla nimeesi huudan.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net