-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Jimi

Dreamer, 18.09.2006 22:21
Katsottu 2166 kertaa

Siinä sinä olit, herkkänä ja kauniina kuten aina. Naurusi vetosi ihmisiin, sai heidän leikinlaskustaan osuvampaa ja jutuistaan sujuvampia, olit yksi heistä ja silti kannoit heitä kaikkia. Et koskaan ymmärtänyt tärkeyttäsi mikä teki sinusta vieläkin kirkkaamman heidän silmissään. Olet todiste siitä, että enkelinkin siivet voidaan katkaista. Että jokaisella on omat paheensa, syntinsä ja luurankonsa kaapissa, jotka voivat myöhemmin kuristaa kaiken kauniin. Sinutkin. Rakastin sinua alusta asti. Olin vielä lapsi, sinä olit vanhempi mutta otit minut siipiesi alle. Suojelit minua, olit kaikkeni. Kun istuimme hiljaa puiston penkillä tuulen nauraessa onnelleni, tunsin kaiken sen, mikä meille kuului. Mikä meidän olisi kuulunut saada. Olimme yhdessä onnellisia kauan, mutta vain hetken. Sinä iltana olit kauniimpi kuin koskaan, jokainen liikkeesi herkkä kuin haave, jokainen liikkeesi painui mieleeni. Kaikki oli jotenkin odottavaa, liian ihanaa, jotain kamalaa oli tapahduttava. Löysin sinut ensimmäisenä. Kauneutesi oli kadonnut, varjot veivät sen mennessään. Kalpeat kasvosi olivat yltäpäältä veressä ja kirkkaat silmäsi olivat sulkeutuneet. Nostin sinut syliini, huusin, itkin. Kuka voisi satuttaa enkeliä? Löysin sinut liian myöhään. Tulin kanssasi sairaalaan, mutta olit jo kuollut syliini. Sinä iltana kaikki unelmani kuolivat ja koko maailmani murtui kappaleiksi. Tunsin kuolevani. Istuin haudallasi liian monta iltaa. Liian monta yksinäistä iltaa ilman sinua lehtien pudotessa yläpuolelleni kohoavasta koivusta viestien menetetystä kesästä, menetetystä rakkaudesta. Nainen jota kerran kutsuit äidiksi pyysi lopulta minua lähtemään. Antamaan periksi. Päästämään irti. En koskaan antanut hänelle anteeksi. Siitä on jo kauan. Syksy tuo silti edelleen mieleeni kaiken se kauhun ja kylmyyden, palauttaa mieleeni kalpeat kasvosi jotka lakkasivat hymyilemästä liian varhain. Löydän vielä hänet joka sinut murhasi Jimi. Löydän vielä sen, joka tappoi enkelin.

Kommentit

Dreamer, 21.09.2006 19:25

By the way, this is a true story.

Kagou, 25.09.2006 17:40

Hyvin kaunista.

kirsi;,, 30.09.2006 23:29

kaunista ja surullista. koskettava. hyvin kirjoitettu.

maggie, 05.10.2006 18:50

sitä ihan suuttuu itselleen ,että minäkö hänet tapoin

cherryflame, 08.10.2006 19:33

todella kaunista. tykkäsin kyllä kovasti.

wenya, 26.02.2007 21:12

Ööh. Ihan kiva, ehkä tuon tyypin nimen mainitseminen vähän latisti "tunnelmaa" ja otsikointiin olisi voinut kiinnittää huomiota, mutta muuten oikein mukava : >

Irishe, 12.11.2007 20:07

Kiva kirjoitelma. Jokseenkin tavanomainen, mutta oma vahva tyylisi luo siitä omaperäisen. Otsikointiin olisit voinut kiinnittää enemmän huomiota, kuten wenya jo huomauttikin. Otsikko on aina puoli novellia. Jos novellin otsikko olisi ollut erilainen lopetuksesi olisi ollut toimivampi. Nyt se hieman töksähti ja jäi soimaan.

Dreamer, 13.11.2007 22:07

ja tähän väliin haluaisin huomauttaa että "Jimi" ei voisi olla millään toisella nimellä. Ja "tyypin nimen", lainatakseni wenyaa, mainitseminen on ensiarvoisen tärkeää kun vuodattaa sydämensä paperille. "Jimi" perustuu tositapahtumiin joita ei koskaan ole tuotu julkisuuteen ja tämä on tapani kertoa, että sen niminen, oloinen ja sydäminen henkilö on tosiaan joskus elänyt. Kiitos.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net