-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Paine

Dreamer, 22.09.2006 21:09
Katsottu 1702 kertaa

Antaisin sen kaiken jos olisin jättänyt astumatta sisään kuin pimeydessä paineen puristaessa tajuntaani tajuan äkkiä katoavani katoavani pimeyteen kauas valosta ja äänistä. Jos olisin voinut kääntyä takaisin en kuitenkaan olisi kääntynyt sillä vaikka valheessa on joskus hyvä elää ei voi koskaan tuntea turvallisuutta kieltäessään totuuden. Kuljet aina terällä veitsien. Otetaanko sinut vastaan hymyillen paisteessa auringon, kiiltokuvana heidän tajunnassaan, vai katoatko heidän silmistään, heidän sumenneista silmistään jotka näkevät vain rajattuja asioita. Annan sen kaiken sinulle jos käännyt takaisin kun sanon käänny juokse silloin äläkä katso taaksesi älä katso minuun joka seison tunnelin päässä hymyillen.

Kommentit

Kagou, 30.09.2006 14:53

Olet tähän mennessä ensimmäinen henkilö, jonka runoista pidän. En sitten tiedä, olenko vain sattunut lukemaan niitä kuivimpia runoja vai mistä on kyse, mutta sun teksteistäsi kyllä tykkään. Ne uppoaa ja syvälle, ainakin minuun.

Dreamer, 01.10.2006 23:35

kiitos, se oli kivasti sanottu. :)

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net