-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Meri tiimalasissa

Dreamer, 13.10.2006 22:17
Katsottu 1762 kertaa

Maan uumenista, merestä, taivaasta, ehkä syvältä minusta itsestäni kantautui matala jyrinä joka vapisutti sydäntäni joka syttyi laulamaan yhdessä aaltojen kanssa. Meri vapautti minut ja antoi elämälleni tarkoituksen, kirkasti sieluni ja mursi lukkoni. Vaahdon alla kimaltavissa aalloissa loisti väri jonka tiesin välkkyvän omissa silmissäni, kyyneleeni suolaisina kuin merivesi. Hiekka allani hehkui lämpimänä. Olisn voinut istua siinä ikuisuuden. Työnsin sormeni hiekkaan ja hymyilin itsekseni. Vielä tänään saisin olla täällä, vielä tänään saisin olla vapaa. Huomenna olisin taas poissa. Huomenna jättäisin tämän paikan lopullisesti. Kolmannen kyyneleen vierähtäessä poskelleni tunsin käden ympärilläni. Ruskea käsi pyyhkäisi kyyneleeni pois ja Eduardo istui viereeni. Hän ei sanonut mitään, minä en sanonut mitään. Ensimmäisen kerran kahteen viikkoon emme osanneet. Ei meillä koskaan ollut ollut yhteistä kieltä, emme me koskaan toisiamme täysin ymmärtäneet, mutta koskaan ei ollut tullut hetkeä jolloin emme olisi osaannet puhua. Nyt oli sellainen hetki. Tunsin suolan suussani ja annoin Eduardon kiertää kätensä ympärilleni. Olin ollut niin onnellinen saadessani hänestä ja Maorusta ystäväni, etten ollut hetkeäkään ajatellut mitä jatkossa tapahtuisi. Miten kaikki loppuisi seinään enkä tapaisi heitä enää koskaan. Kuin ajatukseni lukien Eduardo veti minut tiukemmin itseään vasten. En tiedä kuinka kauan istuimme siinä. Tiedän vain auringon aloittaneen laskunsa ja Maorun hiipineen toiselle puolelleni. Me kaikki istuimme hiljaa ja tuijotimme kuohuavaa merta ja tunsimme hiekan valuvan tiimalasista. ------------------------------------------------------------------------------ Vesi virtasi viileänä sääriäni vasten ja pyyhki hiekkapölyt pois. Huljasin käteni seuraavassa aallossa ja istuin kuivalle hiekalle vetämään lenkkarit jalkaan. Maoru nosti takkini hiekalta ja veti minut kädestä ylös. Halasin häntä pitkään ja tunsin viimeisen hiekanjyvän tipahtavan tiimalasin pohjalle.

Kommentit

Yuba, 23.09.2007 12:22

+ Kaunista tekstiä, viehkeä tunnelma, jotakin, mikä sai minut pitämään tästä todella. Lopetus loistava. - Etenkin ensimmäisessä kappaleessa puuttui pilkkuja sieltä täältä, mikä vaikeutti hieman lukemista.

rufen, 28.10.2007 0:14

Tiimalasin ja meren yhteys on loistava idea.

Kanelikaakao, 10.02.2008 22:13

Ihana, todella kaunis. Sai jotain liikahtamaan sisälläni. Kenties kauan padotun ikävän.

LYDI, 14.03.2009 18:03

Otsikko oli hyvin valittu, sai minut lukemaan novellin heti. Hieno.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net