-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Huomisesta länteen

Dreamer, 11.11.2006 0:31
Katsottu 1609 kertaa

Unelmoija lännestä huomisesta itään juoksee vielä jaloitta ja nauraa ilman ääntä. Unelmoija ehkä antaa nukahtaa vielä hetken vaikka tietää että juokset hänen rinnallaan kohti nousevaa aurinkoa. Hän antaa sinun levätä. Unelmoija tietää miten sinua väsyttää ja vaikka sirpaleina sydän lojuisi hajallaan niin sykkivät kuitenkin palaset hänen sydämensä tahtiin. Unelmoija pieni on jokaisen sisällä pakottaa juoksemaan kun voimat eivät riitä lännestä itään ja idästä eiliseen kunnes sydän palaa jälleen. Se unelmoija olet sinä se olen minä taisteluntahto hetkessä vaikeimmassa. Rakkaus kylmimmässä pelon puristuksessa, siellä on itäsi, läntesi ja nouseva aurinkosi. Juokse.

Kommentit

Hrimnir, 12.11.2007 13:24

Ensimmäisellä lukukerralla tämä ei ihan auennut kokonaan.. Jätti ajatuksia ja mietteitä päähän. Tykkäsin silti, tämä tarvitsee tosin useamman lukukerran jotta pääsisi kunnolla sisälle siihen mistä kertoo. :)

Dreamer, 13.11.2007 21:32

täysin avoimet runot ovat kuvitettuja lasten loruja.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net