-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Uusi vuosi

Dreamer, 18.11.2006 23:38
Katsottu 1766 kertaa

Taas vuosi kulunut hukkaan, enkä tunne tehneeni mitään. Kaiken helvetillisen läsnäolevan tuskan ja sydäntä pakottavan ilon keskellä tuntuu aina, että elämästäni puuttuu jotakin. Kaiken keskellä on aukko, jota en osaa täyttää. Taas vuosi enkä ymmärrä miksi olen vajaa, miksi en ole kokonainen. Näen talojen palavan ja ihmisten kuolevan, kärsivän ja itkevän, ja jotenkin tunnen etten yksin ole vain puolikas, että joku muukin on vielä vajaa. Vuosi vuoden jälkeen ja aika kuluu hukkaan, tiimalasi tikittää tyhjyyttään ja itkee kyyneleitä pohjalleen. Kyyneleitä jotka ovat aikaa jonka heitin pois käyttämättä. Toivotan itselleni iloista uutta vuotta ja teen tyhjiä päätöksiä. Päätöksiä joiden takana on vain toivomus että täyttäisit sen tyhjän palasen minusta.

Kommentit

Veronica94, 22.11.2007 15:34

Erittäin hieno, lisää tälläsii.

Irishe, 24.02.2008 12:29

Loistava. Olet pytsytnyt kiteyttämään hienosti monta asiaa lyhyeen teksiin. Kerrankin luin tekstin, joka saa minut totaallisen hiljaiseksi. En osaa sanoaa mitään muuta kuin hienoa! Onnitteluni...

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net