-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Kaksin

Dreamer, 16.01.2007 20:14
Katsottu 1936 kertaa

Odota.. Ole hiljaa. Etkö voisi odottaa hiukan, minua väsyttää... Ei, en nyt. Ne seuraavat. Pysy perässä tai jää taakse. Älä jätä minua, minulla pelottaa... Ole nyt hiljaa ja seuraa minua. Menemmekö me kauaksi? Ole hiljaa. Kerro minulle... Emme mene. Emme enää. Minne me menemme? Me emme mene minnekään. Mitä sinä tarkoitat? Sinä jäät. Anteeksi. En! Et voi jättää minua! Voin. Olen pahoillani, en voi jatkaa kanssasi. Älä mene! Ei! Tule takaisin... Olen pahoillani. Älä mene... älä mene... älä... Kauemmaksi! Älä...!! Irti tai en voi muuta kuin... ...et sinä voisi! Irti tai...! Älä... älä... minä en... en jaksa yksin... Sitten en voi muuta kuin... Älä älä, anna anteeksi, minä... Anna anteeksi. Rakastan sinua. Ei.. älä tee si-------- [rakastan sinua.]

Kommentit

Perrin, 05.02.2007 16:34

Tämäpä oli todella mielenkiintoinen tapaus. Se jätti miellyttävän paljon arvailujen varaan ja herätti kiinnostukseni lukijana sekä suuren joukon kysymyksiä. Ketkä? Missä? Mitä on tapahtunut? Todella mielikuvitusta ruokkiva kirjoitus kaikin puolin, erityisesti lopetus ansaitsee kehuja äkkinäisyydestään.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net