-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Yössä

Dreamer, 08.04.2007 0:58
Katsottu 1862 kertaa

Yö joka tuntu kestävän ikuisesti, ikuisesti pimeässä joka kehräsi lankaansa maailman ympärille. Ei ollut enää aamuja, ei valoa. Oli vain yö, jossa jokainen pieni otus maailmassa tunsi saman lämpimän turvallisuuden tunteen, tunteen ettei koskaan enää tarvitsisi pelätä. Pieni yöelukka nosti pikkuista nenäänsä ja haisteli ilmaa. Sen häntä kiertyi varovaisesti sen ympärille sen haistaessa hiljaisuuden ja tuntiessa lämpimän tuulen hyväilyn metsän varvikossa. Metsä oli täynnä elämää, ja ne kaikki elämät liikuskelivat hiljaa samaan aikaan. Hiljaisuus sai ne epäileväisiksi, kiinnostuneiksi. Elukat etsivät turvaa toisistaan. Pensaikossa hyräilevä tuuli halkoi hiljaisuutta ja tuuditti uteliaat kuulostelijat rauhaan. Tuuli lauloi ikiaikaista säveltään, jonka se oli oppinut maailman ollessa vielä hyvin nuori. Sama sävel oli kautta aikojen saanut pienet pelokkaat elukat nukkumaan rauhallisesti pelottavimpinakin öinä. Pienet käpälät hakeutuivat yhteen pimeydessä. Alakuloiset kuonot käpertyivät lähekkäin ja hännät kiertyivät ympärille. Pimeys sai sydämet lepattamaan pelokkaasti ja toiveikkaasti, unohtamaan millainen oli aamu, millainen valo. Pimeys ympäröi metsän monet käpälät. Yössä oli turvan tuoksua.

Kommentit

Manuel, 11.04.2007 22:32

Tiedätkös että osaat kirjoittaa? ^^ Mun tekee mieli kuvittaa tuo sulle. Tekisin sen mielelläni sinulle jos vain sallit. Pyydä ja sen sinulle teen ;)

Yuba, 23.09.2007 12:32

Todella suloinen. :) Tykkään teksteistäsi.

Irishe, 13.11.2007 19:57

Hyvin kirjoitettu. Häiristi vain suunnattomasti tapasi käyttää sanaa "elukat". Pehmeään novelliin sälytetty liian karkea sana. Elukat sanassa on negatiivinen leima, joten se ei sovi tekstiin, jossa kuvaillaan ko. asioita, kovinkaan hyvin. Mutta hieno kirjoitelma silti.

Dreamer, 13.11.2007 21:32

elukka sana on minulle pehmeä. siinä on jotain muumimaista.

, 19.12.2007 17:40

Mielestäni sana elukat taas sopi mainiosti, sillä se antoi jotenkin lutuisen vaikutelman :3 Ihana oli<3 Joku osaa kirjoittaa ^^

rufen, 10.07.2008 1:40

Tästä huomaa, että olet edes alitajuontaisesti ymmärtänyt, että sanat itsessään ovat kauniita. Ei tarvita mitään mahtavia juonenkäänteitä ja kirkuvia persoonia. Miellyttävää.

PuzzleMind, 31.12.2008 0:42

Hienosti kirjoitettu. Tekstiäsi oli ihana lukea, sanavalinnat olivat todella hyviä. Sinä todella osaat kirjoittaa!

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net