-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Syntinen

Ronnie, 28.04.2007 10:39
Katsottu 1461 kertaa

Valkoisten siipien havina peittää alleen katkeran nyyhkytyksen, valkeassa maailmassa emme enää tunne kipua, mutta silti meihin sattuu enemmän kuin koskaan Vaaka heilahtaa sinut punnitaan sinut mitataan Sanat eivät merkitse enää mitään, kun elämäsi vilisee silmiesi editse Oletko syntinen, vai pääsetkö taivaaseen Älä varasta Älä tapa Valossa eivät merkitse sanat, tekojen merkitys muuttuu, uskolla on väliä Vanhurskaiden tyhjät katseet luodaan vain sinuun Heidän edessään olet alaston, syntisyytesi polttaa heidän silmiään Taivaan portit pysyvät kiinni

Kommentit

India, 28.04.2007 23:37

Minä pidän tästä valtavasti. Kovin usein ei uskontoa ehkä saa nätisti ja hienovaraisesti ujutettua runoon, mutta tässä se onnistui. Koko teksti on kovin salaperäinen ja tulkinnanvarainen, antoi lukijalle pohdinnan aineksia. Minulle ainakin. Tosi kaunis ja onnistunut kokonaisuus.

Ronja, 29.05.2007 21:54

Vau, tämäpä hieno ja sujuva kokonaisuus! Jotenkin... sellanen luonnollisen eteenpäin soljuva, jämpti ja kaikki jotenkin sopii toisiinsa - ei mitään turhia kikkailuja tms, luonnollisesti kaunis. Tämän pystyy mielessään lukemaan ääneen tosi hyvin.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net