-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Vain puolikas

India, 28.04.2007 21:18
Katsottu 1362 kertaa

Linnut seisovat historiamme päällä, ovat kuin muistomerkkejä eilisen piinaavista tunneista ja minä uskon pahentavani välimatkan asettamia esteitä (Oi, sinä rakas keijuni, en minä halunnut haurastuttaa sydäntäsi, kauneinta kaikista) Yö irrottaa jokaisen päivän legendat puhdistaen maaperää, sekin muistaa silti miten paljon minä rakastan Eivät ne filosofitkaan osanneet kertoa vaikeasta menetyksen tuskasta ja sen jättämästä tyhjästä tilasta minussa (Sinä kaikkein tärkein, älä milloinkaan jätä minua yksin, sinua minä tarvitsen ollakseni kokonainen)

Kommentit

Milena, 01.05.2007 21:44

Tämä oli vielä eriskummallisempi kuin edellinen jonka arvostelin. En saanut mitään kiinni. Ehkä liian...hörsö. Tai jotain. Rakastin ennen kirjoituksiasi. Hankkiudu äkkiä eroon tästä tekotaiteellisesta, laimeasta, lipovasta kirjoitustyylistä. Anteeksi suorapuheisuuteni, mutta brr.

Ronnie, 23.05.2007 14:39

"Hankkiudu äkkiä eroon tästä tekotaiteellisesta, laimeasta, lipovasta kirjoitustyylistä". Tarvitseeko minun edes sanoa, miten eri mieltä olen? Pidän tästä. todella. alan kohta itkeä, kaunista.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net