-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Kasvukipua

Ronnie, 09.06.2007 22:23
Katsottu 1374 kertaa

Auringonsäteet paljastavat joka päivä jotain uutta ja kammottavaa, ja meidän on vain totuttava näkemään maailma sellaisena kuin se on Lapsuuden pumpuli alkaa pikkuhiljaa väistyä ja silmämme aukeavat, tai ne revitään väkisin auki, jotta oppisimme, mitä elämä on Viisivuotiaan viattomat unelmat väistyvät todellisuuden tieltä ja sisin joutuu koetukselle, testiin, jossa rajojamme koetellaan niinkuin ei koskaan aikaisemmin Ihminen. Syntymä. Kasvu. Kuolema. Lopulta meistä koulitaan vakavia aikuisia ja arvomme vaihtuvat toisiin Enää ei lapsuuden viattomuus ole meissä vahva, mutta silti tahdomme ajoittain vain itkeä.

Kommentit

India, 09.06.2007 22:36

Niin kuin totesin, tämä on aito. Koko runo on lähes täysin realistinen, mutta mukana on myös sellaisia pieniä asioita jotka tekevät siitä runollisen. Kaikki tuo yhdistettynä on loistava kokonaisuus, paremmin en itse olisi voinut tästä aiheesta kirjoittaa.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net