Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Prologista

Prologi on sivusto joka tarjoaa mahdollisuudeen julkaista omia tekstejä internetissä helposti ja vaivattomasti. Omien tekstien julkaiseminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Rekisteröidyt vain sivuillemme ja alat vain kirjoittamaan tekstejäsi. Toki voit kirjoittaa vieraanakin, mutta tällöin et saa kaikkea hyötyä irti sivustostamme.

Prologi aloitti toimintansa vuonna 2003 jolloin sivustoa alettiin suunnittelemaan ja toteuttamaan. Ensimmäinen versio sivustosta valmistui toukokuussa 2003 jolloin sivusto oli vielä hyvin alkeellinen. Ulkoasu vaihtui alkuaikoina tiuhaan tahtiin, jotta mahdollisimman monia viehättävä ulkonäkö sivustolle saavutettiin

Alunperi Prologi tunnettiin nimellä "Maan ja taivaan väliltä" mutta myöhäisemmässä vaiheessa sivuston nimi vaihdettiin lyhyemmäksi ja hieman kuvaavammaksi. Prologi ei myöskään alunperin ollut tarkoitettu kaikille halukkaille vaan oli muutaman nuoren pienoinen projekti. Ajan kuluessa kuitenkin osoittautui, että muutkin olivat halukkaita julkaisemaan tekstejään sivustollamme. Niinpä laajennimme sivustoa niin, että yleisökin pystyi kirjoittamaan omia kirjoituksiaan, kunhan ylläpito hyväksyi tekstit.

Vuoden 2005 loppupuolella aloitettu uudelleenkirjoittaminen tuli sivustolle tarpeeseen. Niin koodi joka sivustoa pyörittää kuin ulkoasukin laitettiin uusiksi kokonaan. Mitään vanhaa ei jätetty jäljelle. Tämä sen vuoksi, koska sivusto ei ollut alunperin suunniteltu nykyisen kaltaiseen käyttöön, eikä koodaajallakaan tuolloin ollut nykyisen kaltaisia taitoja.

Vuoden 2006 alussa julkaistussa uudessa versiossa karsittiin sivustolta kaikki turha pois, lisättiin toivottua ja uusittiin rakennetta. Kaikki parempaan suuntaan. Nyt vain toivotaan, että ihmiset huomaisivat muutokset ja oppisivat hyödyntämään uusittua palveluamme. Rekisteröityminen myöskin antaa kirjoittajille enemmän mahdollisuuksia hyödyntää sivustoa.

Toivottavasti viihdyt sivustollamme!

 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net